Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
!.11 włączyłam ten parszywy podstawowy abonament a dziś 2.listopada doliczono złotówkę.
Zaraz będzie: "a, wkradł się mały błąd, musisz mieć abonament ekspercki, aby uniknąć opłaty jednostkowej" 😉
...a różnica to jedyna 2951 pln miesięcznie 😂
Kiedy nie pobierzemy jednostkowej opłaty transakcyjnej
Nie naliczymy opłaty 1 zł, jeśli:
@LEW433 No i Lew nam się zaciął 😂
@AptekaNatolinska Cześć. Czy w Twojej zakładce https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/abonamenty#/ widnieje informacja o tym, że abonament podstawowy jest aktywny?
Korzystaj z Abonamentu i nie płać jednostkowej opłaty transakcyjnej
@AptekaNatolinska Dziękuję. Sprawdzę, co się stało i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@AptekaNatolinska Zweryfikowaliśmy tę sytuację i wygląda na to, że 1 listopada aktywowano na Twoim koncie samą promocję. Aktywacja promocji nie włącza abonamentu. Abonament włączyłaś wczoraj i od tego momentu opłata nie jest naliczana.
Proszę podpowiedz punkt regulaminu o tych opłatach 1zł, bo szukam , szukam i nie mogę znaleźć dokładnego zapisu ani w załącznikach ani w samym regulaminie.
@AptekaNatolinska Poniżej zamieszczam fragmenty z załącznika numer 4 do Regulaminu (znajdziesz go tutaj: https://allegro.pl/regulamin/zalacznik/4).
Spółka pobiera następujące opłaty i prowizje za usługi związane z organizacją Transakcji świadczone w ramach Allegro:
a. opłaty podstawowe za publikację Oferty,
b. opłaty za opcje dodatkowe,
c. prowizje od sprzedaży Towaru,
d. opłaty za obsługę Transakcji przez Spółkę na Allegro Lokalnie w ramach Ogłoszeń z opcją „Kup Teraz” oraz Ogłoszeń z licytacją oraz opłaty za publikację Ogłoszenia w podkategoriach Samochody, Motocykle i Quady, Maszyny, Przyczepy i Naczepy oraz Inne Pojazdy i Łodzie, w ramach kategorii „Motoryzacja” na Allegro Lokalnie.
e. jednostkową opłatę transakcyjną, o której mowa w Części III ust. 6.
Hm, no to niestety wygląda, że sama na własne życzenie pozwoliłam się, nazwijmy to : "wpuścić w maliny". We wszystkich komunikatach operowaliście terminem wdrożenia tej niezwykle dla was zyskownej opłaty "od 2 listopada", zamiast użyć określenia " aktywną usługą Abonamentu w momencie zawarcia umowy, " - to wprowadziło mnie w błąd, bo 2 listopada to dla mnie cały dzień niezależnie czy to godzina 10:00 czy 23:00. Muszę to jakoś przełknąć, bo faktycznie kliknęłam aktywowanie po południu, ale dla mnie był to wciąż 2-gi listopada. Na drugi raz zamiast ogólnego komunikatu cytujcie zapis jaki trafia do regulaminu.
A to nie tekst z centrum zniżek?
Owszem, ale aktywowany
@AptekaNatolinska może tylko aktywowałaś w centrum zniżek, a nie włączyłaś w zakładce sprzedaż > abonamenty allegro 🤔
jest włączony
AKTYWNY
@Client:44052296 zerknij sobie tu - https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/dlaczego-mimo-aktywnego-abonamentu-naliczo... - taki tekst masz też przy aktywnym abo.
Sprawdzałem u siebie, nie mam takich oplat ale uwaga od 1 listopada nowy cennik dla dostaw paczkomat i DPD Pickup !! Zamiast 8.99 jest teraz 9.99 gdzie trzeba ręcznie przeklikać ceny i może tu jest ta brakującą złotówka
Nie wiemy, tu już dziś ktoś tak samo miał, zapytajmy: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_