anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego moje aukcje odnawiają się automatycznie, mimo iż nigdy nie wybieram tej opcji?

MAMY ROZWIĄZANIE!
SilverLadyAnna
#10 Popularyzator

Sprzedaję rękodzieło. Często są to pojedyncze produkty, dlatego przy wystawianiu aukcji nie wybieram opcji automatycznego odnawiania. Jednak moje aukcje, na których oferowany jest jeden, pojedynczy przedmiot  odnawiają się automatycznie. Jeśli taka sytuacja mi umknie i nie zdążę wyłączyć aukcji, którą system mi włączył wbrew mojej woli, prowadzi to do kuriozalnych sytuacji, że klient wybiera produkt, który już się sprzedał. 

Jako że sytuacja ta ma miejsce także dzisiaj - załączam zrzuty - proszę o wyjaśnienie. Ten konkretny produkt miał  (i nadal ma) włączone wyróżnienie.  Wyróżniony wisiorek został sprzedany i aukcja powinna się zakończyć. Proszę tylko nie pisać mi, że miałam włączoną opcję automatycznego odnawiania, ponieważ jest to jednorazowy wisiorek ze względu na specyfikę kamienia i jaki sens miałoby automatyczne odnawianie w tym przypadku, na dodatek z wyróżnieniem przedmiotu, którego już nie ma. 

Reasumując, proszę o przeanalizowanie mojego sklepu i wyłączenie wszelkich odmian automatycznego odnawiania za względu na jednorazowość moich wyrobów. Dodatkowo proszę o anulowanie kosztów wyróżnienia automatycznie odnowionego wisiorka, którego fizycznie nie mam już w sklepie.

Agat_Odnowienie.JPGAgat_Odnowienie_1.JPG

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@SilverLadyAnna sprawdziliśmy dokładnie ofertę, którą podałaś tutaj jako przykład, czyli 17669250695. Od momentu jest wystawienia, tj. 27.06.2025 jest cały czas dostępna. Nie była kończona ani wznawiana, ale w momencie jej wystawienia, ustawiłaś liczbę dostępnych sztuk na dwie. Jedna z nich została zakupiona, a druga wciąż jest dostępna, więc oferta cały czas jest aktywna. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
SilverLadyAnna
#10 Popularyzator

OK, dziękuję. Zatem zgłoszę sie następnym razem, jeśli wyniknie taka sytuacja.

oznacz moderatorów