Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
bez komentarza @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zdjęcie nie ma białego tła - wytnij tło tak by książki znajdowały się na białym tle.
@Alegoria24_pl czy w Twoim oszczędnym w treść zgłoszeniu chodzi o to, że otrzymałeś upomnienie, w którym napisaliśmy, że "Dalsze naruszanie zasad może doprowadzić do usunięcia oferty, a nawet do zawieszenia Twojego konta", a zdjęcie w ofercie pochodziło z katalogu produktów?
Zdjęcie, które dodałeś tutaj ma nieodpowiednie tło, natomiast produkt w katalogu stworzyłeś Ty, więc nawet jeśli to zdjęcie w katalogu było nieodpowiednie, to pochodziło z Twojej oferty.
@la_nika chodziło mi wyłącznie o Waszą arogancję: zawieszacie konto, bo biel jest niewystarczająco biała? Jak możecie takim tonem rozmawiać ze sprzedawcami? Wydaje Wam się, że jesteśmy jakimiś pasożytami, które trzeba zlikwidować pod pierwszym lepszym pretekstem? Gdybym ja w ten sposób rozmawiał ze swoimi klientami, po miesiącu musiałbym zlikwidować swój sklep.
z szacunkiem
Wojciech
@Alegoria24_pl ale tło nie jest białe.
@Alegoria24_pl Zamiast robić problem po prostu zastosuj się do regulaminu Allegro > na który się zgodziłeś, przy wystawianiu oferty > i usuń to swoje tło z oferty > podałem Ci link
Wg regulaminu > "Przedmioty na zdjęciach powinny być prezentowane na białym, czystym tle, bez żadnych dodatkowych elementów graficznych" >"Biel miniaturowego tła ma być standardową bielą, oznaczoną w modelu RGB jako 255.255.255."
To bot akurat trafił na Twoją aukcję > a to ostrzeżenie jest wysyłane automatycznie > przy byle błędzie wyłapanym przez bota (no chyba, że ktoś Cię podkabluje, bo i to się zdarza)
Możesz się tym nie przejmować > pod warunkiem, że nie masz takich ostrzeżeń za dużo > a to nie jest arogancja tylko niezbyt fortunne sformułowanie tego upomnienia.
Niestety, ale biel jest tylko jedna > nie tak jak u Procol Harum "Whiter shade of Pale"
@Alegoria24_pl przykro mi, że w taki sposób odebrałeś naszą komunikację.
To wiadomość automatyczna, nikt nie weryfikuje czy biel jest niewystarczające biała, robi to system, więc podejście jest zero jedynkowe, albo to jest właściwa biel (oznaczoną w modelu RGB jako 255.255.255.), albo nie.
Naszym celem jest zapewnienie wysokiej jakości i spójności prezentowanych produktów na platformie, co ma kluczowe znaczenie dla zadowolenia kupujących i budowania zaufania do sprzedających.
Absolutnie nie uważamy sprzedawców za "pasożytów", wręcz przeciwnie, doceniamy każdą firmę, która współpracuje z nami. Otrzymany od nas e-mail nie wiąże się z żadnymi konsekwencjami, informujemy w niej o dalszych możliwych działaniach.
Wymogi dotyczące miniatur są opisane w regulaminie, który każdy korzystający z Allegro akceptuje, a zdanie "Dalsze naruszanie zasad może doprowadzić do usunięcia oferty, a nawet do zawieszenia Twojego konta" ma charakter informacyjny.
Otrzymałeś tę wiadomość, aby poprawić miniaturę i abyśmy nie musieli podejmować innych działań.
@la_nika tak swoją drogą to bardzo wybiórczy ten Wasz system - przeszkadza mu niewystarczająco biała biel ale prawie czarna szarość to już nie 🤣
@ja_Nitka miniatury na Twoim zrzucie również są niezgodne z zasadami, ale nie mogę zweryfikować, czy wysyłaliśmy ostrzeżenia na ich temat ani ich zgłosić, ponieważ nie wiem jakie to oferty.
@Alegoria24_pl darmowe usuwanie tła online > Darmowe usuwanie tła ze zdjęcia online
@Alegoria24_pl nie denerwuj sie. My kiedyś dostaliśmy zalecenie aby prowadzić białe tło dla produktu który w 25-30% jest biały . 🙂