anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego moje konto jest zablokowane?

Emilio004
#8 Zapaleniec#

CHCIALBYM JE ODBLOKOWAC,SPELNILEM WASZE WARUNKI O SPALACENIU CALYCH NALEZNOSCI I ZWROTACH,REKLAMACJACH I INFORMACJACH O GWARANCJI.MUSZE JESZCZE ZMIENIC W OPISIE WYKASOWAC"W RAZIE PYTAN CO DO DANEJ CZESCI KONTAKT PONIZEJ W ZAKLADCE  "O SPRZEDAJACY"I CHCE ZROBIC TO ALE TYLKO TO MOGE ZROBIC JAK ODBLOKUJECIE MI KATO BO NIE MOGE W ZADEN INNY SPOSOB TEGO ZROBIC.JEZELI MOZNA ODBLOKUJCIE MI KATO NA 7 DNI I JA TO WSZYSTKO ZROBIE DOSTOSUJE SIE DO REGULAMINU I ZA 7 DNI SPRAWDZICIE MNIE JEZELI NIESPELNIE TYCH WARUNKOW PO 7 DNIACH MOZECIE MI ZABLOKOWAC KATO.PROSZE O POMOC BO JESTEM BEZ RADNY.DZIEKUJE.PROSZE MNIE POINFORMOWAC MAILEM O DECYZJI.JEZELI COS ZROBILEM NIETAK TO BARDZO PRZEPRASZAM TO BYLO NIESWIADOME.PROSZE O WYJASNIENIE TEGO PROBLEMU.PISZAC Z FORMULARZU NIEODPISUJE ALLEGRO.PROSZE O POMOC JAK NAJSZYBSZ.DZIEKUJE BARZDO

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Emilio004 W treści prowadzonej korespondencji (sprawa nr 18588123) widzę, że konieczne jest przesłanie wyjaśnienia jak rozwiązałeś problemy z dwoma wskazanymi kupującymi. Najlepiej będzie jeśli odpowiesz na tę wiadomość. Mam nadzieję, że przybliży Cię to do odzyskania pełnej funkcjonalności konta.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Emilio004
#8 Zapaleniec#

witam sprawdzalem wszystkie dyskusj i sa wszystkie zakonczone.Bardzo bym prosil o podanie numerow aukci tych duskusji nierozwiazanych,albo prosze jak mam znalezc ten numer sprawy zebym wiedzial o co chodzi

oznacz moderatorów

Emilio004
#8 Zapaleniec#

spraw zostala rozwiazana przez bardzo zyczliwych ludzi.bardzo dziekuj

oznacz moderatorów

Emilio004
#8 Zapaleniec#

dziekuje za pomoc juz wiem o co chodzi.zycze zdrowka

oznacz moderatorów

Emilio004
#8 Zapaleniec#

witam sprawdzalem wszystkie dyskusj i sa wszystkie zakonczone.Bbardzo bym prosil bum o podanie numerow tych duskusji nierozwiazanych,albo prosze jak mam znalezc ten numer sprawy zebym wiedzial o co chodzi

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Emilio004 Wskazany numer sprawy powinien być widoczny w temacie wiadomości, które z nami wymieniałeś. Dopytaj konsultanta, z którym pisałeś, o jakie konkretnie dyskusje chodzi.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Emilio004
#8 Zapaleniec#

CHCIALBYM JE ODBLOKOWAC,SPELNILEM WASZE WARUNKI O SPALACENIU CALYCH NALEZNOSCI I ZWROTACH,REKLAMACJACH I INFORMACJACH O GWARANCJI.MUSZE JESZCZE ZMIENIC W OPISIE WYKASOWAC"W RAZIE PYTAN CO DO DANEJ CZESCI KONTAKT PONIZEJ W ZAKLADCE  "O SPRZEDAJACY"I CHCE ZROBIC TO ALE TYLKO TO MOGE ZROBIC JAK ODBLOKUJECIE MI KATO BO NIE MOGE W ZADEN INNY SPOSOB TEGO ZROBIC.JEZELI MOZNA ODBLOKUJCIE MI KATO NA 7 DNI I JA TO WSZYSTKO ZROBIE DOSTOSUJE SIE DO REGULAMINU I ZA 7 DNI SPRAWDZICIE MNIE JEZELI NIESPELNIE TYCH WARUNKOW PO 7 DNIACH MOZECIE MI ZABLOKOWAC KATO.PROSZE O POMOC BO JESTEM BEZ RADNY.DZIEKUJE.PROSZE MNIE POINFORMOWAC MAILEM O DECYZJI.JEZELI COS ZROBILEM NIETAK TO BARDZO PRZEPRASZAM TO BYLO NIESWIADOME.PROSZE O WYJASNIENIE TEGO PROBLEMU.PISZAC Z FORMULARZU NIEODPISUJE ALLEGRO.PROSZE O POMOC JAK NAJSZYBSZ.DZIEKUJE BARdZDO

oznacz moderatorów

Emilio004
#8 Zapaleniec#

prosze o podanie numerow tych aukcji ktore blokuja mi kata,wtedy bede wiedzial

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Emilio004 Dopytaj o szczegóły w korespondencji mailowej, którą prowadzisz w tej sprawie. Jedynie osoby, który znają szczegóły i przyczyny blokady Twojego konta, mogą Ci pomóc.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Emilio004
#8 Zapaleniec#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ witam szukam pomocy aby odblokowac konto prosze o napisanie za co mam zablokowane.wszystkie moje dyskusje zakonczylem i oplacilem rachunek,prosze spradzic moje kato i napisac co i jak.dziekuje bardzo

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Emilio004 Cześć. Rozumiem, że nie jest dla Ciebie komfortowa sytuacja, ale muszę poprosić się o cierpliwość. Otrzymasz odpowiedź mejlową (korespondencja numer 21945602). 

oznacz moderatorów