Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient reklamuje towar przez spór, nie wysyła go do nas, zgłasza pok allegro oddaje mu pieniądze nam dolicza to do salda na jakiej podstawie ja sie pytam ???
POK to wewnętrzne środki Allegro.
ale nam doliczyli do salda że musimy je zapłacić
@LEW433 Znowu nie rozumiesz. Nie są wewnętrzne w tym przypadku, bo Allegro wypłaciło z pieniędzy sprzedającego.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ też chciałbym się dowiedzieć na jakiej podstawie zostało doliczone do salda sprzedawcy skoro klient nie odesłał produktu?
@AlleStino1 Cześć. Przesłałeś nam dzisiaj numer listu przewozowego i sprawę uznaliśmy za wyjaśnioną. Na Twoim rachunku Allegro została zrobiona korekta.
Proszę nie kłamać nie o to chodzi chodzi o wniosek [ ref:_00D24aE05._5003VLhHdY:ref ] w sporze klient został poinformowany jak ma odesłać do nas towar
@AlleStino1 Na tym koncie nie ma innego wniosku o POK. Podaj proszę login konta sprzedażowego, którego dotyczy sprawa, a także numer zamówienia.
Allestino5
@AlleStino1 Rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale Kupująca miała prawo złożyć wniosek o rekompensatę z POK, ponieważ otrzymała uszkodzony produkt. Chciała wyjaśnić tę sprawę, a także odesłać przedmiot, jednak nie udzieliłeś jej odpowiedzi w Dyskusji.
Widzę, że prowadzisz z nami korespondencję w tej sprawie. Mam nadzieję, że sprawa wyjaśni się pozytywnie również dla Ciebie.
wy ślepi czy głupi jesteście przecież opisałem jak ma dokonać zwrotu darmowym zwrotem z pozycji waszej strony allegro a wy mi tu klepiecie prawie-50zł za to że kupujący nam nie odesłał przedmiotu
@AlleStino1 odpisałeś ale nie w dyskusji!