anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego nie działa Allegro ads ?

Client:132901840
#7 Wielbiciel#

jest problem ze stroną Allegro Ads u wszystkich ? Chcąc się zalogować pokazuje mi błąd za każdym razem . Jakaś przerwa jest czy coś ?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Client:132901840 Doprecyzuj proszę jaki błąd się pojawia? Pomocne będzie załączenie zrzutu ekranu z widoczną całą stroną (paskiem adresowym, datą oraz godziną). 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Ups, coś poszło nie tak

Nie możemy wyświetlić tej strony. Spróbuj ją odświeżyć.

tak jest  napisane  , chwilowo nie mogę podesłać zrzutu ekranu , ten błąd nie jest tylko u mnie ale też u innych początkujących sprzedawców  z którymi mam kontakt , ten błąd jest od wczoraj w godzinach wieczornych

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Czy Allegro ads już działa tylko dla firm ? 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Client:132901840 Tak, od 18 lutego 2025 z Allegro Ads skorzystasz tylko na koncie firmowym (informację o tym znajdziesz tutaj). Jednak powinna być możliwość zalogowania się do panelu, do 30 kwietnia. 

Spróbuj proszę w pierwszej kolejności wyczyścić pliki Cookie (najszybciej zrobisz to poprzez wciśnięcie kombinacji klawiszy CTRL+SHIFT+DELETE) oraz sprawdź działanie strony w oknie prywatnym incognito. Jeśli po tych krokach problem wciąż będzie występował, to proszę daj znać i prześlij zrzut ekranu z widoczną całą stroną (będę wtedy mogła dokłanie zweryfikować sytuację z działem technicznym). 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów