Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
allegro odmówiło mi zwrotu prowizji za przedmiot jaki kupujący mi zwrócił a ja mu zwróciłem pieniądze co mam teraz z robić proszę o pomoc
Musisz im podsunąć jakąś wiarygodną informację od klienta że rzeczywiście zrezygnował z zakupu . Poproś aby napisał oświadczenie o swojej rezygnacji to może pomoże przy ponowieniu wniosku.
kupujacy załozył dyskusje i allegro wszytsko widzi
@SklepAnMa2020 nie zawsze zwracają, musisz spełniać warunki żeby dostać zwrot to tylko dobra wola allegro 😞
- Towar inny niż zamówiony
- Nie dotarł na czas
- Brakujący element
- Towar uszkodzony, ale paczka jest cała
- Inna wada bądź niezgodność towaru z umową
a jakość Twojej sprzedaży jest na poziomie niższym niż Neutralny. Tu sprawdzisz poziom jakości swojej sprzedaży.
kupujacy skorzystał z prawa rejkojmy bo towar kupiony ok miesiac temu czyli standard kupujacy moze wszytsko tutaj a my sprzedawcy jetesmy w plecy tylko szkoda ze alego nie pamieta ze to dzieki nam istanieje
@SklepAnMa2020 odwołaj się ale to podchodzi pod
- Towar inny niż zamówiony
- Nie dotarł na czas
- Brakujący element
- Towar uszkodzony, ale paczka jest cała
- Inna wada bądź niezgodność towaru z umową
@SklepAnMa2020 przeczytaj regulamin co by na przyszłość znać zasady
nigdy nie bylo problemów z zwrotem a teraz niby robia
@SklepAnMa2020 przykro mi, ale w sprawie nr 31894926 wyjaśniliśmy, dlaczego w przypadku tego zamówienia nie przyznaliśmy rabatu transakcyjnego - kupujący poinformował nas, że przedmiot miał inną wadę lub niezgodność towaru z umową, a Twoja jakość sprzedaży jest poniżej poziomu neutralnego.