Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Od 3 miesięcy nie otrzymuje zapłat na konto za sprzedane rzeczy na allegro , to jakiś **piiip**ny żart . Jestem już stratna na prawie 1000 zł
@Client:34176685 Tu musi wszystko być: https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji
A nie miałaś meila o zweryfikowaniu danych swojego konta? Brak wymaganej weryfikacji blokuje przelew środków.
@Client:34176685 Na koncie, z którego piszesz, wypłaty są zlecane. Czy problem dotyczy innego konta?
tak to konto. Nie otrzymałam zapłaty za 3 transakcje
@Client:34176685 Nie otrzymałaś zapłaty od kupujących czy wypłaty z konta? Podaj numery zamówień, o których piszesz.
@Client:34176685 Dziękuję za wskazanie zamówień. Czy prognozowany czas dostawy w ofertach, które weszły w skład tych transakcji nie jest dłuższy niż 10 dni? W takiej sytuacji wypłaty środków są wstrzymywane, o czym piszemy tutaj.
ja paczki wysyłam od razu w ten sam dzień lub na drugi dzień. Czy ja odzyskam te pieniądze ? Bo wydałam na poczty i dla allegro prowizję od sprzedaży zapłaciłam więc naprawdę kiepsko to wygląda
@Client:34176685 czy zleciłaś wypłatę środków?
Cos tu nie gra moderacja pisze o braku sprzedaży na tym konie, Ty coś innego... a obrazków my nie widzimy dopóki moderacja ich nie zatwierdzi.
A jak płacił kupujący?
A te pieniadze po zakupie sa na saldzie allegro w zakladce finanse? Aukcja ma status opłacona? jakby tego nie bylo to ja bym nic nikomu nie wyslal.
Rozumiem ze zlecasz wypłate z konta Allegro "wyplac srodki" a pozniej cisza..??