anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dlaczego nie pojawiają się moje aukcje automatycznie na allegro w licytaJI

singiel7cali
#7 Wielbiciel#

dlaczego nie pojawiają się moje aukcje automatycznie na allegro w licytaJI

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

singiel7cali
#7 Wielbiciel#

dlaczego nie pojawiają się moje aukcje automatycznie na allegro w licytaji

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@singiel7cali Twoje aukcje są prawidłowo widoczne. Dla ułatwienia wyszukałam je po Twoim loginie. Jeśli nie możesz ich wyszukać w konkretny sposób, opisz proszę w jaki. Tutaj zostawiam link do Twoich ofert. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

singiel7cali
#7 Wielbiciel#

To widzę 133 aukcje, tylko wczoraj miałem ich ponad 7500 to gdzie są pozostałe. to samo jest i na pozostałych moich kątach

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@singiel7cali Wczoraj około godziny 17:00 zostały usunięte duplikaty ofert. System brał pod uwagę miniaturki, parametry oraz powiązane produkty z katalogu. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

singiel7cali
#7 Wielbiciel#

to co teraz trzeba zrobić żeby je znów wystawić

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@w_kiwi Rozumiem że takie same przedmioty u danego sprzedawcy nie powinny się dublować ale powiedz proszę jak jest z aukcjami w kolekcjach gdzie często są wystawiane np. monety ,medale czy znaczki z tego samego wydania czy rocznika ale tam można rzec każdy przedmiot z duszą ma inny stan. Z drugiej strony sprzedawca płaci za każde wystawienie i mam nadzieję że tu nie grożą takie usunięcia.

oznacz moderatorów

singiel7cali
#7 Wielbiciel#

ale ja mam na aukcjach same płyty winylowe i w większości każda jest inna i zawsze od dwóch lat automatycznie się wznawiały a teraz nagle się nie wznowiły. Przecież ja z tego się utrzymuję i nie mogę sobie na to pozwolić żeby nagle mi znikały aukcje. czy te aukcje mi się ponowią

oznacz moderatorów

singiel7cali
#7 Wielbiciel#

czy może ktoś mi odpowiedzieć na moje pytanie

ale ja mam na aukcjach same płyty winylowe i w większości każda jest inna i zawsze od dwóch lat automatycznie się wznawiały a teraz nagle się nie wznowiły. Przecież ja z tego się utrzymuję i nie mogę sobie na to pozwolić żeby nagle mi znikały aukcje. czy te aukcje mi się ponowią

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@singiel7cali @kolekcjoner608 Wrócę do was z odpowiedzią, jak tylko uzyskam więcej informacji. 

@singiel7cali Podaj proszę kilka przykładów ofert, które zostały usunięte. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

singiel7cali
#7 Wielbiciel#

ta aukcja sie ponowiła

https://allegro.pl/oferta/alice-cooper-school-s-out-14510510221

a ta się nie ponowiła

https://allegro.pl/oferta/karina-me-lo-dijo-perez-14501885073

przecież one niczym się nie różnią

oznacz moderatorów

singiel7cali
#7 Wielbiciel#

CZY MOŻNA UZYSKAĆ ODPOWIEDŹ

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@singiel7cali Jeszcze nie uzyskałam odpowiedzi na wasze pytanie. Proszę Cię o cierpliwość. 

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@singiel7cali Wracam do Ciebie z odpowiedzią. Wskazane oferty zostały zakończone zgodnie z opcją ich wystawienia - zwystawiono je na 24 godziny. Odnośnie oferty 14501885073, której nie możesz wznowić, czy wyświetla się jakiś komunikat o błędzie?

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@w_kiwi Dzięki czekam . Wystawiając przedmioty kolekcjonerskie w licytacjach zdarza się że są to też nowe przedmioty (np. monety ) i mając ich większą ilość muszę wystawiać je pojedynczo i nie powinny być takie aukcje usuwane .Zwykle w licytacji każdy przedmiot nawet jak jest ich wiele wystawionych takich samych to sprzedawany jest w innej porze dnia lub w innym dniu . Każda licytacja ma inny termin zakończenia a dodatkowo jak wcześnie wspomniałem za wystawienie KAŻDEJ pozycji trzeba ponosić opłaty.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@kolekcjoner608 Otrzymałam informację, że ta kategoria również będzie objęta deduplikacją, natomiast nie dotyczy to ofert ze stanem innym niż "nowe". 🙂

Wiktoria
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów