Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tylko proszę mi nie pisać, że mogę takie oferty zgłaszać, bo pytanie jest inne.
Ale widziałem Twoje wpisy że to sprzedający jest odpowiedzialny za łączenie ofert z produktem.
Więc to chyba nie wina Allegro 🙂
Tak, sprzedający jest odpowiedzialny, ale Allegro stworzyło system, którego efektem jest to, co powyżej.
@xyz96 Tylko zgłaszając błędne połącznie z produktem, możesz mieć wpływ na zmianę takiej sytuacji. System produktyzacji jest wciąż udoskonalany. Pracujemy nad tym, żeby oferty były łączone z właściwymi produktami. Jednak bez współpracy sprzedających nie będzie to możliwe.
@nat_not Przecież wiesz, że zgłaszanie nie ma sensu, dlatego prośba powyżej, aby nie wspominać o zgłaszaniu. Wiesz też, że wcześniej nie było na Allegro takiego bałaganu, a teraz jest.
Cyt "Jednak bez współpracy sprzedających nie będzie to możliwe."
A pytaliście nas czy my chcemy?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Wsp%C3%B3%C5%82praca
za pracę nalezy się płaca, ile dostaniemy za pracę dla Allegro?
Nie, tytuł wątku był inny. Tam nie było pytania, dlaczego oferty są błędnie połączone, bo ja wiem dlaczego, tylko było pytanie, dlaczego doprowadziliście do takiego burdlu? 🙂
Nie macie mojej zgody na zmianę tytułu 🙂
I tutaj przyznam Tobie rację.Jest bu..el.Każą łączyć produkty, a za złe połączenie obwiniają Sprzedających, pomimo tego, że łączenie jest automatyczne.My mamy wyszukiwać błędy w katalogu? Ktoś kto to stworzył, wziął lub bierze nadal pieniądze, zatem powinien wszystko mieć teraz pod kontrolą. Niech zaczną płacić za wskazywanie błędów, to zrezygnuję ze sprzedaży i zacznę zajmować się tylko wyszukiwaniem błędów w katalogu.Będzie to bardziej opłacalne 🙂
Jak chciałem zmienić parametr w figurce ogrodowej w moim kodzie ean to allegro odrzuciło wniosek. Więc wpisałem kod z kapusty kwaszonej, i tu nastąpiło zdziwienie bo już ktoś inny wprowadził pod tym kodem notatnik. Tak to na allegro wygląda w praktyce.