Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ dlaczego zezwalacie na publikację takich treci przy ocenach , to nie jest ocena z mojej listy ,ale !! dotyczy znanej i cenionej marki / celowo ukryłem / ,a sam produkt oferowany jest przez producenta . Za takie tresci autor tego wpisu powinien być PRZYNAJMNIEJ !! upomniany
Jest przycisk do zgłaszania 😎
@Client:44052296 skorzystałem raniutko ,brak reakcji do tej pory , nie godzi się , aby znany i ceniony producent miał na liscie ocen takie ,,banialuki,, / pasowałoby niecenzuralne słowo / , a wisi to już 2,5 miesiąca .
@mdrogeria wolność opinii, skoro mu pachnie jak obornik to co poradzisz, ma prawo wyrazić swoją opinię 😄
@kostas11 są pewne granice tym bardziej ,że dotyczy cenionego i markowego produktu .
@mdrogeria nie do końca, to że markowe nie znaczy że każdemu musi się podobać 🙂
@kostas11 To mocny gracz na rynku ,napisałem do nich , zobaczymy jak się odniosą , ponad 20 lat mam ich produkty na półkach.
@mdrogeria @kostas11 Nie rozumiem, dlaczego tylko jedna gwiazdka, skoro pies jest zachwycony 🐭 Ale skoro autor opinii jest dobrze obeznany z zapachem obornika, to chyba nie należy się dziwić
ot i odpowiedź na zgłoszenie , za chwilę napiszę do bezporednio zaineresowanego ,a to użytkownik ze strefy marek , pewnie nie wie o ocenie ....hmmm.
@mdrogeria Wielu gościom mieszkającym na "wsi gdzie psy d.... szczekają" wszystko sią kojarzy z zapachem obory🤣
@mdrogeria No cóż, co niektórzy nigdy nie wyzbędą się słomy z butów i pewnych zapachów z nozdrzy.