anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dlaczego pozwalacie ?

mdrogeria
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  dlaczego zezwalacie na publikację takich treci przy ocenach , to nie jest ocena z mojej listy  ,ale !! dotyczy znanej i cenionej marki / celowo ukryłem / ,a sam produkt oferowany jest przez producenta . Za takie tresci autor tego wpisu powinien być PRZYNAJMNIEJ !!  upomniany 

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Client:44052296
#21 Demiurg#

Jest przycisk do zgłaszania 😎

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:44052296 skorzystałem raniutko  ,brak reakcji do tej pory , nie godzi się , aby znany i ceniony producent miał na liscie ocen takie ,,banialuki,,  / pasowałoby niecenzuralne słowo / , a wisi to już 2,5 miesiąca .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria wolność opinii, skoro mu pachnie jak obornik to co poradzisz, ma prawo wyrazić swoją opinię 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 są pewne granice tym bardziej ,że dotyczy cenionego i markowego produktu .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mdrogeria nie do końca, to że markowe nie znaczy że każdemu musi się podobać 🙂 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kostas11 To mocny gracz na rynku  ,napisałem do nich , zobaczymy jak się odniosą  , ponad 20 lat mam ich produkty na półkach.

oznacz moderatorów

SpeedyGonzalezz
#12 Orędownik#

@mdrogeria @kostas11 Nie rozumiem, dlaczego tylko jedna gwiazdka, skoro pies jest zachwycony 🐭 Ale skoro autor opinii jest dobrze obeznany z zapachem obornika, to chyba nie należy się dziwić

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

ot i odpowiedź na zgłoszenie , za chwilę napiszę do bezporednio zaineresowanego  ,a to użytkownik ze strefy marek , pewnie nie wie o ocenie ....hmmm.

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@mdrogeria Wielu gościom mieszkającym na "wsi gdzie psy d.... szczekają" wszystko sią kojarzy z zapachem obory🤣

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@mdrogeria No cóż, co niektórzy nigdy nie wyzbędą się słomy z butów i pewnych zapachów z nozdrzy.

oznacz moderatorów