Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Podaje kilka przykładów tytułów w dziale kolekcja i sztuka, kolekcje, modelarstwo,kolejdioramy makiety.Listwa mocująca BR 81, 92; atrapa wózków BR 221V200.Według operatora Allegro jest to nie prawidłowe gdyż wprowadzam kujących w błąd.Popezednio wstawiałem w podobnych tytułach i operator Allegro nie miał żadnych zastrzeżeń.
Napisz raz jeszcze, bez emocji, spokojnie - tak, by każdy czytający zrozumiał 🙂
Podaje kilka przykładów tytułów w dziale: kolekcje i sztuka, kolekcje, modelarstwo,koleje,dioramy,makiety: listwa mocująca BR 81, 92: atrapa wózków BR 221/v200 według operatora Allegro tytuły podane po wyżej są nie właściwie gdyż te tytuły wprowadzają kupujących w błąd.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie, zrozumiecie, bo ja nie ogarnę dzisiaj... zbyt duży potok myśli przelany na klawiaturę jak dla mnie...
Czy w moim opisie jest duży potok słów których napisałem,oczekuję wyjaśnia dlaczego sporą część artykułów została usunięta przez operatora, gdyż w mejlu nie jest to wyjaśnione.
Jest.
To są chyba kpiny z osoby która potrzebuje wyjaśnia, nie potrzebna mi tu jest ignorancja tyko wyjaśnienie
@barwena43 podaj proszę numery oferty, których dotyczy zgłoszenie.
Nie jest w stanie podać numeru artykułów gdyż zostały całkowicie usnięte ze sprzedaży wraz z numerem, Wydaje mi się że państwo są w stanie podać przycznę usnicia.Powyżej opisałem nie które tytuły.
Nie jestem w stanie podać numeru artykułów gdyż zostały usunięte wraz z artyułem.
@barwena43 oferty zostały usunięte dlatego, że były w nieprawidłowych kategoriach, jeśli potrzebujesz szczegółowych informacji na ten temat, napisz do nas za pomocą tego formularza.
Przecież wałek kardana nie tylko jest do samochodów osobowych dostawczych ciężarowych ale również do modeli,czy atrapa wózka do modeli kolejnek elektrycznych i w opisie jest tak określone w moim opisie jest nie prawidłowe to proszę mi powiedzieć jaki mam dać tytuł żeby nie wprowadzić nikogo w błąd.
@barwena43 napisz proszę do nas w tej sprawie za pomocą formularza.