Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zauważyliście, że na listingach brakuje ofert promowanych? Pojawiają się jako sponsorowane lub zwykłe. Prawie drugie tyle prowizji aby aukcja była niewidoczna?
@to_i_owo_itp Podaj proszę przykładowe wyszukiwanie, gdzie nie wyświetlają się oferty promowane - widzę, że są one wyświetlane pod sponsorowanymi oraz po przejściu w "Porównaj X ofert".
Przykładowa oferta, która jest promowana, a jednocześnie nie sponsorowana - jednak wyświetla się odwrotnie
Cześć, @to_i_owo_itp. Proszę, podeślij link do wyników wyszukiwania oraz przykładowe numery ofert.
Sprawdziłem na innym komputerze na innym koncie prywatnym i wszystko jest prawidłowo, u mnie natomiast nadal źle. Podaje link do przykładowych wyników wyszukiwania: https://allegro.pl/listing?string=siatka%20do%20pakowania%20choinek%2045&order=qd oraz zrzut z początku pierwszej strony. Widoczna jako pierwsza aukcja jest wyróżniana - nie sponsorowana, druga nie wiem, trzecia zwykła z ads. Całkiem brak podziału na oferty promowane i zwykłe, te promowane pojawiają się jak sponsorowane lub jak zwykłe.
Ta pierwsza na zrzucie, Numer oferty: 16738816175
Dziękuję @to_i_owo_itp. Sprawdzę to i niedługo wrócę do Ciebie z informacjami.
Cześć, @to_i_owo_itp. Wracam z informacjami 🙂
To nie błąd. Taki układ wyświetlania ofert sponsorowanych i wyróżnionych wynika z naszego testu.
😟