Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdy wchodzę na swój profil pokazuje mi, że mam 0 ofert. W zakładce mój asortyment oferty pokazane są prawidłowo wyświetla mi ponad 1000 ofert. Kiedy naprawicie swój błąd?
A jak wyczyścisz ciasteczka, także nie widać?
zgadza się. Problem był w ciasteczkach. Wcześniej czyszczenie nic nie dało bo zaznaczyłam usuwanie ciasteczek z ostatniej godziny zamiast "od początku" 😉 Dziękuje
@_fashiOn_lOve_ Ty się tak nie ciesz bo Tobie się pojawiły ale ja czy @komis-bell dalej nie widzimy Twoich ofert 😞 a nie potrafię usunąć ciasteczek 😄
Masz rację po 2 minutach wchodzę i znowu 0 ofert haha Wyczyściłam ponownie i pojawiły się. Ale to chyba nie jest normalne. Nikt nie będzie czyścił ciasteczek przed każdym otworzeniem danego sklepu 🙂
@_fashiOn_lOve_ a tym bardziej nasz potencjalny klient co wchodzi raz w tygodniu 😞
@_fashiOn_lOve_ cieszę się, że problem rozwiązany 🙂
@kostas11 @TomBanknoter autor wątku sam potwierdził, że problem leżał w ciasteczkach, więc kto miał tutaj rację?
@kostas11 bardzo proszę, instrukcję usuwania plików cookies na Chrome znajdziesz tutaj.
@_HolaOla_ Ola Ty tak na poważnie ? To napisz to wszystkim użytkownikom allegro żeby czyścili ciasteczka przed wejściem na allegro 🙂
@kostas11 tak, całkowicie na poważnie. Już przy naszej ostatniej dyskusji wyjaśniłam Ci, że większość swoich uwag przedstawiasz na podstawie własnych doświadczeń i to jest w porządku, ale jednocześnie nie jest to żaden dowód na to, że dany problem występuje u wszystkich sprzedających czy kupujących na Allegro i dokładnie tak samo jest w tym przypadku. Dopóki nie wyczyścisz ciastek i pamięci podręcznej, bo od tego zawsze zaczynamy szukanie błędów, nie będziemy w stanie sprawdzić gdzie leży ich ewentualna przyczyna. Poza tym Natalia już w innym wątku informowała Was o tym, że sprawdzamy tę kwestię i nasz zespół techniczny sprawdzi całą sytuację.
@_HolaOla_ ani mi ani @komis-bell się nie wyświetlają oferty @_fashiOn_lOve_ mimo że wyczyściła ciasteczka 🙂 pewnie że nie u wszystkich bo wielu ma czyszczenie ciasteczek po zamknięciu przeglądarki a wielu nie wie jak to się czyści i że to jest powód że nie wszystkie oferty widzą,, ale od kilku dni jest wysyp postów na ten temat co oznacza że jest problem 😞
Ciasteczka wyczyściłam całkowicie i pamięć podręczną też. Mam nowego laptopa i korzystam z niego rzadko, więc wątpię żeby tutaj leżał problem. We wcześniejszym nic nie czyściłam i Allegro chodziło jak marzenie. A korzystam z portalu chyba 20 lat 🙂 Na innych grupach i forach widzę, że problem się powtarza, więc nie jestem odosobnionym przypadkiem. Macie jakąś awarię, którą trzeba naprawić.
Dostałam już potwierdzenie od zespołu technicznego, że na części kont mimo czyszczenia ciasteczek występują problemy z widocznością ofert, więc pracujemy już nad jego rozwiązaniem. Problem nie dotyczy wszystkich kont na Allegro.
Dzień dobry, w przeglądarce Chrome po wpisaniu nazwy mojego sklepu na Allegro widoczne są wszystkie oferty, natomiast w Firefox i telefonie już nie. W pierwszym przypadku pokazuje mi wszystkie 859 ofert, natomiast w drugich 569, w moim asortymencie tyle ile powinno czyli 859.
@GaleriaCS zobacz czy nie masz zaznaczone połącz te same oferty / rozłącz te same oferty albo masz włączony jakiś filtr.
@GaleriaCS wyczyść ciasteczka 😄
i dołącz tu https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupujących/jak-allegro-zepsuło-wyszukiwarkę-i-straciło-kl...
Coraz więcej dogodności ze strony Allegro, teraz ciasteczka będziemy co chwilę czyścic.
zgadza się mi tez pokazuje ze mam 0 ofert a mam ponad 1000
Prosimy serwis Allegro o odnalezienie i zatrudnienie ciasteczkowego potwora z Ulicy Sezamkowej. Jakby co, mogę zamieścić tutaj zdjęcie poszukiwanego (jest niebieski). Jest to chyba jedyna opcja uratowania wyszukiwarki (bo dział techniczny wygląda jakby nie widział problemu).
Istnieje również podejrzenie sabotażu w dziale Allegro odpowiedzialnym za ciasteczka. Może nie chcą, by nadal było tutaj wszystko, a tylko niewielka część.
@GaleriaCS Czy możesz przesłać mi zrzuty ekranów z tych przeglądarek? Żebyśmy mogli dokładnie sprawdzić tę sytuację, potrzebne będą pełne zrzuty wszystkich, tak by widoczna była na nich data i godzina.