anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

do kogo skarge na pracowników nie kompetencje pracowników allegro allegro

AUTOKING-KRAKOW
#1 Nowicjusz#
 piszecie  takie głupoty jak by nikt tego nie czytał    o ile konto autoking-kraków podobnież zostało zablokowanepo zgłoszeniu przez firmie corsrach to moje drugie konto prywatne autokingkrakow zostało zablokowane przez was na zamówione rozmowy nie oddzwaniacie firma corsrach nie odpowiada firma która nie zna języka polskiego nie umie czytać po polsku nie wie jak wygląda orginalne delphi czy autocom moje urzadzenia na aukcji są sprzedawane jako inne kod producenta OE581M unikalny mój prywatny to już ustalone z pracownikami allegro i to że to system allegro powiązał moje urządzenia z produktami delphi  Wiec ja proszę o odpowiedż teraz na piśmie która moja aukcja w rażący sposób łamie regulamin allegro i na której aukcji sprzedaje podróbki cytuje opis mojej aukcji {przedmiotem aukcji jest urządzenie multidiag wyprodukowane w największej fabryce w chinach }jestem osobą która na co dzień serwisuje urządzenia firmy delphi autocom wurth can clip lexia stardiagnosis naprawiam urządzenia orginalne i nie orginalne i dobrze wiem jak wyglądają i czym sie rórznią na żadnej mojej aukcji nie sprzedawałem urządzeń firmy delphi żadne sprzedawane prze ze mnie urządzenia nie miały znaków zastrzeżonych firmy delphi nie oferowałem również oprogramowania mam dwa konta zablokowane bezpodstawnie nikt nie potrafi mi odpowiedzieć na pytanie gdzie złamałem regulamin więc poczekam na odpowiedż od pani i zgłaszam sprawę do Urzędu Ochrony Praw Konsumenta wraz z całą dokumentacją kopiami odpowiedzi od allegro
A tak poza tym dlaczego bezprawnie wysyłacie wiadomości do moich klientów że kupili podrabiany towar i mogą go zwrócić takie praktyki są karalne NARUSZENIE DOBREGO IMIENIA FIRMY POPRZEZ ROZPOWSZECHNIANIE NIEPRAWDZIWYCH INFORMACJI ZA POMOCĄ ŚRODKÓW MASOWEGO KOMUNIKOWANIA KTÓRE MOGĄ NARAZIĆ JĄ NA UTRATĘ ZAUFANIA POTRZEBNEGO DLA DANEGO STANOWISKA ZAWODU LUB RODZAJU DZIAŁALNOŚCI PODLEGA GRZYWNIE KARZE OGRANICZENIA WOLNOŚCI  DO 1 ROKU art212KK i art216KK
Nie po to pracowałem tyle lat na dobre imię swojej firmy by teraz bezkarnie ktoś to niszczył
kopie maili do wglądu
Z wyrazami szacunku 
AUTOKING KRAKÓ
oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@AUTOKING-KRAKOW Niestety na Gadane nie jesteśmy w stanie rozwiązać Twoich problemów. Kontynuuj korespondencję z osobami, które znają szczegóły Twojej sprawy.

Jeśli chciałbyś złożyć reklamację, doradca, który obsługuje Twoje zgłoszenie, powinien Ci wskazać właściwą drogę.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@AUTOKING-KRAKOW Do uokik możesz zgłosić jedynie masowe i systemowe narażanie praw konsumentów lub zmowę cenową

Działania allegro mogą być kwalifikowane jako czyny nieuczciwej konkurencji i utrudnianie dostępu do rynku

https://rpms.pl/przykladowe-czyny-nieuczciwej-konkurencji-i-jak-sie-przed-nimi-bronic/

adwokat powie Ci jak to zgłosić

tym bardziej jeżeli faktycznie zaszło to: dlaczego bezprawnie wysyłacie wiadomości do moich klientów że kupili podrabiany towar i mogą go zwrócić takie praktyki są karalne

i nie jest to jak piszesz "niekompetencja pracowników allegro" tylko celowe systemowe i długofalowe działanie serwisu allegro w celu utrudnienia dostępu do rynku

oznacz moderatorów

Autokingkrakow
#7 Wielbiciel#

Dziekuje bardzo ma pan racje trzeba będzie wziąść adwokata niech sie zajmie tą sprawą

oznacz moderatorów