anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Do momentu weryfikacji Twojego sposobu płatności oraz aktywacji zabezpieczenia C2A, wszelkie wpłat

brakestop
#16 Inspirator#

"Do momentu weryfikacji Twojego sposobu płatności oraz aktywacji zabezpieczenia C2A, wszelkie wpłaty i wypłaty zostaną tymczasowo wstrzymane."

Nie bardzo wiem, o co chodzi. 

Screenshot_2023-05-20-21-28-49-605_pl.interia.poczta_next.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Dużo dziś o aktualizacji, spójrz tu czy coś jest: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@brakestop Cześć 🙂 Do jakiej strony kieruje link pod "zaktualizuj swoje dane"? Z jakiego adresu została wysłana wiadomość?

Prześlij mi proszę tego mejla na spolecznosc@allegro.pl za pomocą opcji "przekaż dalej", ponieważ nie widzę, żeby jakakolwiek wiadomość mejlowa wyszła do Ciebie od nas wczoraj około 19:00 🙂 

oznacz moderatorów

brakestop
#16 Inspirator#

posyłam do Was dalej na spolecznosc@allegro.pl

------ Wiadomość oryginalna ------
Temat: Aktualizuj informacje bezpieczeństwa
Data: 2023-05-20 19:21
Nadawca: "Allegro" <allegro.pl@telefonica.net>
Adresat: "Allegro" <allegro.pl@telefonica.net>; allerror.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

Ja na tego typu wiadomości mam jedną skuteczną metode. Niczego nie robie klikając w linki z wiadomości. Wszystkie działania podejmuje zalogowany z poziomu konta allegro. Jak dla mnie to najbezpieczniejsza metoda unikanie wszelkich pułapek.

oznacz moderatorów