anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dodanie nowej funkcji w dyskusji.

Dentall
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_

Jaka jest szansa na dodanie nowej funkcji „poproś o pomoc allegro” w dyskusjach dla sprzedawców tak jak ma się to np. w **piiip**. Wiem, że kupującym musimy wysyłać czekoladki w podziękowaniu nawet za negatywne komentarze, ale to przyspieszyło by czasem zakończenie dyskusji. Do tego też chętnie proponuję opcję „założenie sprawy/dyskusji/etc.”  z kupujących za np. Nieodebrane zamówienie pobraniowe czy przedpłacone bez zgłoszenia wcześniejszego zwrotu tak aby allegro pomagało egzekwować nam koszta od kupujących. Tak wiem.. marzenia ściętej głowy, ale może jednak? 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Dentall na ten moment nie mam informacji, aby takie zmiany były planowane. Możesz zgłosić taki pomysł tutaj

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ELMIXAGD_pl
#13 Ambasador#

A taka funkcja bardzo by się przydała.

Dla sprzedawcy: "poproś pracownika Allegro o udzielenie się w dyskusji".

Dla sprzedawcy jest ważne, żeby odpowiedział odpowiedzialny pracownik Allegro, a nie boot lub gotowiec. Na obecną chwilę sprzedawca musi pisać do Allegro przez formularz kontaktowy, żeby pracownik Allegro udzielił odpowiedzi w dyskusji. 

Następna sprawa - to weekendy. Wszystkim sprzedawcom sugeruję rozwiązanie spraw w dyskusjach przed weekendem. Czyli do piątku po południu. Od tej chwili do niedzieli wieczorem - lepiej, żeby nikt nie otwierał dyskusji.

W tym czasie "odpowiadacze" w Allegro-dyskusjach (w/g moich doświadczeń) to są osoby typu: praktykanci, stażyści, osoby próbujące "się wykazać". W swoich decyzjach są ukierunkowani wyraźnie w stronę kupującego, jednocześnie naruszając regulamin Allegro i przepisy prawa.

A jak przyjdzie poniedziałek, zasiądą inne osoby, to i decyzje są inne, normalne, zgodne z prawem i regulaminem Allegro. 

oznacz moderatorów

Qwin_sklep
#12 Orędownik#

To może chociaż dodacie do dyskusji wyszukiwarkę klientów? @N_Nitka28 

oznacz moderatorów