Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wysłałem przez załącznik
Mam pytanie odnośnie mam zablokowane konto i klienci mi piszą kiedy paczki przyjdą
I co mam zrobić pomoże ktoś
@Client:113958164 Jeśli masz zablokowane konto, kontaktuj się z nami wyłącznie przez formularz. Ja niestety na forum nie jestem w stanie Ci pomóc.
Mam pytanie ponieważ zapomniałem rozliczyć i rozliczyłem się i nie mam aktualnie weryfikacji na przlewy 24 i czy jak będę miał weryfikacji na przelewy 24 to będę mógł sprzedawać co dopiero dokumenty przesłałem dowód
@Client:113958164 jeśli masz pytania dotyczące sankcji na koncie, skontaktuj się z naszym działem bezpieczeństwa przez formularz.
Możliwe, ale to nie jest takie oczywiste.
Mam problem ponieważ wysyłam dokumenty Tożsamośći i już drugi raz dostałem wiadomość na mial że weryfikacja przebiegła negatywnie o co chodzi pomożesz mi
Wysłałem przednią i tylnią część dowodu i moje zdjęcie czy coś jeszcze trzeba
Ile trwa weryfikacji przelewy 24?
Ja nie mogę przejść werefikacji korporacji Payu, która zajmuje się przelewami. Zablokowali mi wypłatę z 4 ogłoszeń na kwotę prawie 600 zł. Za to, że napisałem na czacie, że nie mieszkam w Korporacji Polin. Chcą teraz żebym im wypełniał jakiś dokument i spowiadał się z kąd mam majątek i jakie przekonania i znajomości polityczne. Chory kraj pełen poliniaków intelektualnych biedaków.
@art654 to już kwestia nie do nas. Na saldzie w Allegro nie masz żadnych środków.
A faktycznie, nie chodzi o Allegro, tylko o **piiip**, ale tam też przez korpo Paju idzie kasa i mnie blokują.
@Client:113958164 Twoja weryfikacja nie będzie pozytywna, bo Twoje konto jest zablokowane, a informacje w tej sprawie otrzymałeś już od nas w korespondencji numer 49551676.
Odblokujecie mi konto ponieważ zapomniałem zapłacić rachunku a zapłaciłem go już bo chciałbym sprzedawać wtedy będę mógł weryfikacji już pięć dni próbuje aż odblokujecie mi konto pomóże ktoś @_HolaOla_
@Client:113958164 Twoje konto nie jest zablokowane za nieuregulowany rachunek, tylko naruszenia regulaminu i tak jak napisałam wyżej - decyzję w tej sprawie przedstawiliśmy Ci już w korespondencji 49551676.
Dziękuję za odpowiedź
Mam pytanie jak mam wysłać zdjęcie towaru wystawionego na sprzedaż wraz z umieszczonym obok niego obok mojego dowodu osobistego selfie na mailu?
Bo wysłałem juz kilka razy screen produktu moje selfie z dowodem i dowód tył i przód
Jak mam wysłać aby wszystko poszło dobrze i odblokujecie mi konto
Mam pytanie jak mam wysłać zdjęcie towaru wystawionego na sprzedaż wraz z umieszczonym obok niego obok mojego dowodu osobistego selfie na mailu?
Bo wysłałem juz kilka razy screen produktu moje selfie z dowodem i dowód tył i przód
Jak mam wysłać aby wszystko poszło dobrze i odblokujecie mi konto