Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Więcej szczegółów nie potrzeba ,tytuł wyraża wszystko.
@bosek_2804 oj nie taki nowy :DD
@fox_paws tak jak już wspomniałem są nałożone pewne warunki, które sprzedając u nas jesteś zobowiązany przestrzegać, żeby działać zgodnie z regulaminem.
Proszę o wyjaśnienie która konkretnie firma odbierze przesyłkę Allegro A001Q2VQL0
W systemie widzimy jedynie lakoniczną informację .
Dodam także iż na liście przewozowym brak danych firmy kurierskiej
Allegro One Kurier - dostawa jutro
@UciekajZaMiasto widzę, że nie jesteś stroną nadania czy odbioru tej przesyłki. @m.milek widzę, że @kostas11 udzielił odpowiedzi.
Potwierdzam nadawcą jest nasze konto m.milek
Pana odpowiedź jest wymijająca. Nadal oczekuję rzetelnej informacji z Pana strony jako pracownika allegro. Klient czeka na paczkę z waszą deklaracją !! dostawy na jutro !! a nadawca nie ma pojęcia jaki kurier odbierze paczkę? Co mam powiedzieć klientowi, że nie wiem którym kurierem i kiedy zostanie nadany zmówiony i opłacony produkt a informacji jestem zmuszony szukać na społeczności allegro?
@m.milek w mojej wiadomości dość jasno wskazałem, gdzie otrzymałeś odpowiedź na pytanie. Jeśli masz wątpliwości co do swóich nadanych przesyłek, skontaktuj się przez formularz kontaktowy z prośbą o zweryfikowanie ich.
@gdvorek Wydaje mi się a nawet jestem pewien że w prosty i przystępny sposób sprecyzowałem zapytanie a Pan nadal mnie odbija do:
a. do użytkownika kostas11 - który jak mniemam nie jest przedstawicielem spółki allegro
b. formularza kontaktowego.
???
Zapytania będę składal za pośrednictwem tego kanału tak, żeby inni użytkownicy mogli się zapoznać z odpowiedziami pracowników allegro i nie mieli potrzeby marnowania cennego czasu na proste wyjaśnienia. Już ponad 20lat uczymy allegro i wytykamy błędy, których początkowo nie widzicie a potem o dziwo da się je naprawić.
Pytam ponownie, dlaczego na liście przewozowym nie widnieje nazwa firmy kurierskiej, której przedstawiciel odbierze paczkę.
Ps. Proszę wybaczyć ale nie przypominam sobie żebyśmy się bawili w piaskownicy i kultura wymaga używania per pan.
@UciekajZaMiasto rozumiem, że zasady na forum są dla Ciebie niezrozumiałe natomiast - tu wszyscy zwracamy się do siebie w tej formie i jeśli inna osoba udzieliła Tobie poprawnej informacji, to nie widzę potrzeby, żebym ją cytował. Wskazałem Ci miejsce w jakim otrzymałeś informację.
Zasady na forum pozostawiam bez komentarza.
Wobec tego proszę mi wskazać sposób weryfikacji udzielenia mi jak Pan to raczył ująć " poprawnej informacji" skoro dla Pana problemem jest odpowiedzieć na zadane pytanie.
Jak rozumiem, to co napisze którykolwiek z użytkowników allegro mamy przyjmować jako pewnik bo Pan nie widzi potrzeby odpowiedzi?
@UciekajZaMiasto jeśli wskazałem Panu, że dana osoba udzieliła odpowiedzi na dany temat - oznacza to, że zweryfikowałem ją i jest ona poprawna.
@UciekajZaMiasto słuszna uwaga. My też już głupiejemy !
Zawieźć do zielonego ŁONO Bluszcza czy wzywać podjazd DPD ?
CYRK na tym portalu to delikatne słowo.
Proszę o wyjaśnienie która konkretnie firma odbierze przesyłkę Allegro A001Q2VQL0
@m.milek napisał(a):
To obsługuje ich kurier One należący do Allegro 🙂 Dawniej X-press Couriers współczuje najwięcej z nimi problemów 🙂
@m.milek Sam podałeś kuriera, co odbierze paczkę - Allegro One Kurier.
faktycznie - podejmowanie decyzji za kogoś bez prawa wyboru to nie jest zmuszanie.
LOL XD LMAO jak mawia młode pokolenie ... hahaha
Skibidi sigma rizzz
@kajkasrajka no cap frfr
@gdvorek stawiacie nie ekologiczne warunki
@RED Grunt że automaty paczkowe są pomalowane na zielono
@TomBanknoter I stoją obok doniczki z jakimś zielskiem
pan tu .... NOWY ?