Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Więcej szczegółów nie potrzeba ,tytuł wyraża wszystko.
@mdrogeria Ale nie pobili się o nie? 😀
@fox_paws nie , każdy dostał swój ,,kawałek tortu ,, 😞
@mdrogeria No to żaden się nie nasyci tym kawałkiem...
@mdrogeria Ekologia według Allegro ☹️
@ART_FOTO E-kologia i E-konomia, czyli E-commerce by allegro 😏
Ekologia ,zdrowy rozsądek i logika nie są tu priorytetem.
@mdrogeria jeśli oczekujesz od nas pomocy, czy wyjaśnienień to proszę Ciebie o doprecyzowanie i wskazanie więcej szczegółów.
@gdvorek Ale czego tutaj nie rozumiesz? @mdrogeria napisał jasno.Miał do nadania 3 przesyłki i dzięki Waszym usprawnieniom, po te przesyłki przyjechało 3 kurierów.Ekonomicznie i ekologicznie.
@gdvorek były już pomysły https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/wykluczy%C4%87-ma%C5%82e-fir... logistycznie to nie ma sensu, szczególnie dla małych firm a zaraz dojdzie DHL szkoda słów 😞 4 podjazdy po jedną paczkę, gdzie ta Wasza ekologia 😞
@kostas11 @mdrogeria całkowicie zgadzam sie z Wami, że nie powinno mieć to miejsca, natomiast wykorzystuję możliwość jaką mam przekazania tej informacji do odpowiedniego zespołu. Rozumiem, że to nie pierwsza taka sytuacji, natomiast niestety nie mam na nią wpływu, mam wpływ wyłącznie na podjęte przeze mnie działania - przekazując zgłoszenie o takich sytuacjach.
@kostas11 czy są już jakieś szczegóły na temat DHL? Bo dostałem jakiegoś maila jakiś czas temu ze będzie automatycznie włączony ale żadnych więcej szczegółów. Rozumiem że nie będzie można wyłączyć DHL bo straci się smarta ? 😕
@AlePiesio śledź ten wątek https://spolecznosc.allegro.pl/t5/allegro-delivery/allegro-delivery-dhl/m-p/920640 😄
@gdvorek pomocy to potrzebujecie Wy, w logistyce, u mnie czasem są podjazdy po jedną paczkę, Orlen, DPD, UPS czemu logistycznie nie przydzielacie jednego kuriera po odbiór wszystkich paczek z Allegro Delivery !!!
@kostas11 Raczej w logice, niż logistyce 😋
@gdvorek co Masz do zaoferowania ? jak Twoja pomoc miałaby wyglądać w tym temacie ? temat już był tu wałkowany wielokrotnie , dopilnuję żeby powracał cyklicznie .
Inni Użytkownicy jasno określili jakie mają zdanie , jeszcze tylko od siebie dodam jedno słowo
@gdvorek wg zapewnień serwisu allegro jest ekologiczne
ale to kłamstwo - widać po tej sytuacji
po co zmuszacie sprzedawców by musieli obowiązkowo obsługiwać wiele firm kurierskich?
@RED nikt nikogo do niczego nie zmusza - są pewne warunki, które wymagamy od sprzedających u nas.
@gdvorek Nie zmuszacie?
Ktoś chce wysyłać TYLKO do One Box.
Wskaż proszę, jak ma to zrobić.