Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, od jakiegoś czasu notujemy ciągły spadek sprzedaży, niezależnie od tego co zrobimy.. Jeszcze do sierpnia mieliśmy każdy miesiąc lepszy niż rok temu, dziennie minimum 30 zamówień poza sezonem (erotyka) i średnio 70+ dziennie w sezonie. Aktualnie jakieś 10 zamówień na dzień.. Konto zawsze super/super+, ads, wyróżnienia jak zwykle, aukcje pod swoimi eanami i nagły taki spadek..
Ktoś wie jak z tym walczyć? Może mam na koncie jakieś blokady? Można to jakoś sprawdzić? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@mp4-94 sprawdziłam i na Twoim koncie nie ma żadnej blokady.
Nie jestem w stanie podpowiedzieć, co należy zrobić, ale może warto rozważyć opcje promowania lub Allegro Ads?
@la_nika tia, allegro zarobi a sprzedaż jak nie było tak nie będzie 😄 żeby z tym wystartować trzeba znać jakie są marże, jakie ceny ma konkurencja itp.
To akurat prywatne konto , czy możesz sprawdzić przez nip?: 9462706934
Promujemy cały czas..
@mp4-94 sprawdziłam wszystkie konta zarejestrowane na ten NIP i nie widzę żadnej blokady.
Witam. Branża zupełnie inna ale u nas stało się podobnie. Co zauważyłem że mimo konta super i 100% zadowolenia nasze oferty lądują daleko z tyłu przy wyszukiwaniu i w kategoriach. U nas jest kilkukrotny spadek wyświetleń. Może warto sprawdzić na którym miejscu są wasze oferty wśród promowanych? Jest spadek wyświetleń? Jak są widoczne wasze oferty przy połączonych ofertach? U nas wysoko przy wyświetlaniu rozłączonym i bardzo nisko przy wyświetlaniu połączonym.
Szkoda już nawet kasy na jakiekolwiek promowanie, nic to nie daje. u mnie podobnie spadek od lutego, co miesiąc w podobnej kwocie. Obecne obroty tutaj to już naprawdę żart, tyle na sklepie robi się w 2/3 dni. Przy takiej tendencji, to za 3, max 4 miesiące i tak będzie zero, tak wynika z tej arytmetyki.. 😛 Wyłączyłam już promowania, wyróżnienia, droższe abonamenty, bo i po co.