anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dyskusja przez aplikację

MAMY ROZWIĄZANIE!
kostas11
#21 Demiurg#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  czy ja dobrze sprawdziłem że na rozpoczętą dyskusję nie odpowiem przez maila ( sprawdzone wraca że niema takiego maila ) oraz nie mogę znaleźć nic w apce 😞 

Czy wy tak na poważnie czy to kolejne utrudnienie ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
komis-bell
#21 Demiurg#

@kostas11 Apka jest skierowana dla kupujących... 😕
Z maila faktycznie nie da się odpowiedzieć w dyskusji.
No ale na allegro takie rzeczy to standard.

Rozwiązaniem które działa (na telefonie) jest dodanie skrótu do strony głównej allegro z przeglądarki do ekranu głównego - z powodzeniem działam tak od długiego czasu. Można korzystać z praktycznie całej funkcjonalności jaką oferuje allegro sprzedającym.

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@komis-bell mam dwie dyskusje w roku więc niejestem za bardzo obeznany 😉 maila wyczaiłem że nie przechodzi, a aplikację mam fakt do zakupów ale wybieram się na urlop i przelogowałem się na konto sprzedażowe i zonk nic tam nie ma do obsługi sprzedaży 😞 w dzisiejszych czasach mobilności, to porażka 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 wciąż możesz korzystać z Allegro na telefonie w przeglądarce i tam obsłużyć dyskusję. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@la_nika Jako kupujący widzę, że mogę otworzyć dyskusję z poziomu aplikacji - pytanie czy mogę ją tam prowadzić czy tylko otworzyć?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@komis-bell ponieważ w aplikacji nie ma takiej zakładki jak "dyskusje" podejrzewam, że zgłoszenie błędu w zakupie prowadzi do przeglądarki i wówczas wciąż można korzystać z telefonu, aby wypowiedzieć się w dyskusji, ale przez przeglądarkę, a nie w aplikacji. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@la_nika pewnie, zakupu też można w przeglądarce robić, po co aplikacja 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów