Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zapłaciłem wszystkie należności co do złotówki i konto miało być odblokowane z wiadomości e-mail a do tej pory nie jest pożyczyłem pieniądze żeby to sprawnie poszło a tu niema reakcji żadnej mimo wielu rozmów z waszymi konsultantami Proszę o zadziałanie w tej sprawie Dziękuje.
@cristo_com_pl Zadziałałam już w Twojej sprawie, więć niebawem otrzymasz od nas wiadomość mailową.
Zrobiłem wszystko co w mojej mocy zadzwoniłem do wszystkich użytkowników co wystawili w ostatnim czasie negatywa większość się zdeklarowała że usunie komentaż natomiast [edycja] uparł się że nie wycofa
[edycja] nie odbiera tel lecz wcześniej rozmawiał z moim pracownikiem że odsyła towar to wszystko co mogłem zrobić w tej sprawie uregulowałem wszystkie należności prawie 3000zł zapożyczyłem się jeszcze żeby sprawnie poszł bo święta idą Proszę o zdjęcie tej blokady i z góry dziękuje.
@cristo_com_pl To wie tylko Allegro, kontaktuj się z serwisem w tej sprawie. https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
Tutaj na forum nikt Ci konta nie odblokuje.