anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

dzień dobry, jakim prawem sobie sami pobieracie pieniądze na fakturę, obliczyłam że brakuje mi do op

ewa-o1972
#7 Wielbiciel#

dzień dobry, jakim prawem sobie sami pobieracie pieniądze na fakturę, obliczyłam że brakuje mi do opłacenia całkowicie faktury ok 900 zł, po czym wpłaciłam 2000 zł, nadal coś jest nie tak , gdzie moje pieniądze ?????

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@ewa-o1972 Sprawdź tutaj zasady na jakich działa automatyczne pobieranie należności z pieniędzy, które masz ze sprzedaży. W lipcu zmieniły się warunki. 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AR_Auto_Czesci
#13 Ambasador#

@ewa-o1972 polecam wyłączyć tą funkcje, gdyż traci się kompletnie kontrolę nad finansami, mieliśmy to uruchomione przez parę dni i szybciutko z tego zrezygnowaliśmy 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@AR_Auto_Czesci a ja jak zwykle .... pogapiłem się no i ostatecznie nie dałem się namówić jak na automatyczne zwroty po anulowaniu , ale jak znam życie jeszcze trochę opcja stanie się obowiązkowa ,aby utrzymać smarta ....mam nadzieję ,że nie doczekam 

oznacz moderatorów

biosorcerer
#15 Entuzjasta#

Od przyszłego roku będzie obowiązek - więc nie bój żaby 😉

oznacz moderatorów

AR_Auto_Czesci
#13 Ambasador#

@mdrogeria myślę że stanie to się obowiązkiem tak samo jak wciskanie Sprzedającym na siłę Allegro One aby oferty były SMART... jak dla mnie Allegro już się skończyło

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@AR_Auto_Czesci sprzedawcy porezygnują ze smarta , za nami klienci z subskrypcji i taki będzie finał flagowego produktu allegro , klient odejdzie bo będzie drogo z płatnymi przesyłkami .Osobiście nie pozwolę żeby ktokolwiek rozporządzał miomi finansami , jest faktura 14 dni to TAK MA BYĆ !! mogę opłacić wcześniej , ale to tylko moja dobra wola .

oznacz moderatorów

AR_Auto_Czesci
#13 Ambasador#

@mdrogeria klienci już odchodzą, gdyż musimy sztucznie pompować ceny produktu aby pokryć koszty sprzedaży, dopłat do Smarka itp. 

Osobiście też już praktycznie nie nie kupuje na Allegro gdyż wiele produktów można Kupić taniej lokalnie na miejscu 

oznacz moderatorów

ewa-o1972
#7 Wielbiciel#

A JAK TO ZROBIĆ

oznacz moderatorów

ewa-o1972
#7 Wielbiciel#

A jak wyłączyć tę funkcję, na infolinii mi powiedzieli że teraz to zespół allegro może to wyłączyć

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@ewa-o1972 Rozumiem, że nie włączyłaś samodzielnie tej opcji na swoim koncie? Jeśli włączyliśmy ją automatycznie, nie ma możliwości jej wyłącznia.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

ewa-o1972
#7 Wielbiciel#

nie , nie włączyłam, nie wiem o co tu chodzi, to jest jakaś samowolka

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@ewa-o1972 pewnie opóźniałaś płatności za faktury allegro , w takim wypadku włączane jest automatycznie .

oznacz moderatorów

ewa-o1972
#7 Wielbiciel#

no właśnie  zawsze płacę w terminie

oznacz moderatorów