Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę wygenerować etykiety na przesyłkę na przedmiot sprzedany na Allegro charytatywnie. To moja pierwsza taka sprzedaż i nie wiem czy to się robi jakoś inaczej niż na normalnych aukcjach? Bo ze zwykłego konta nie ma takiego problemu. Przechodząc z zamówienia do inpost menager paczek nie wyświetlają się w ogóle te przesyłki. Może ktoś coś poradzi.
Pozdrawiam
@SM_TOMASZ a kupujący jaką opcje transportu wybrał
paczkomat
Czyli allegro paczkomat inpost? Oferta została opłacona?
tak
@SM_TOMASZ Czy przeprowadziłeś pełną integrację Managera Przesyłek z Allegro? Ważne jest by wyłączyć blokadę wyskakujących okienek, ponieważ uniemożliwia ona dokończenie procesu powiązania narzędzia InPost z kontem Allegro. Tutaj znajdziesz instrukcję.
mam to konto od lat i z normalną sprzedaż nie ma problemu pojawia się tylko przy sprzedanych przedmiotach na Allegro Charytatywnie
@SM_TOMASZ Wskaż proszę numer zamówienia, o które chodzi.
14502157502 i 14502144499
@SM_TOMASZ Powinieneś widzieć oba zamówienia, sprawdzimy tę sytuację. Czy mogę Cię prosić o przesłanie pełnego zrzutu ekranu z zakładki [Allegro] > [Import Allegro InPost] w Manager Paczek Inpost. Wtedy sprawdzimy, co tam mogło się stać.
Przepraszam że nie odpisałam ale nie dostałam żadnego powiadomienia że ktoś odpisał mi na czacie. Sytuacja załatwiona pozytywnie i bardzo miło przez konsultanta Allegro. Bardzo dziękuje za wsparcie. Pozdrawiam