anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

etykiety na przesyłkę w Allegro charytatywni.

SM_TOMASZ
#7 Wielbiciel#

Nie mogę wygenerować etykiety na przesyłkę na przedmiot sprzedany na Allegro charytatywnie. To moja pierwsza taka sprzedaż i nie wiem czy to się robi jakoś inaczej niż na normalnych aukcjach? Bo ze zwykłego konta nie ma takiego problemu. Przechodząc z zamówienia do inpost menager paczek nie wyświetlają się w ogóle te przesyłki. Może ktoś coś poradzi.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Client:44052296
#21 Demiurg#

@SM_TOMASZ a kupujący jaką opcje transportu wybrał 

oznacz moderatorów

SM_TOMASZ
#7 Wielbiciel#

paczkomat

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

Czyli allegro paczkomat inpost? Oferta została opłacona?

oznacz moderatorów

SM_TOMASZ
#7 Wielbiciel#

tak

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@SM_TOMASZ Czy przeprowadziłeś pełną integrację Managera Przesyłek z Allegro? Ważne jest by wyłączyć blokadę wyskakujących okienek, ponieważ uniemożliwia ona dokończenie procesu powiązania narzędzia InPost z kontem Allegro. Tutaj znajdziesz instrukcję. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SM_TOMASZ
#7 Wielbiciel#

mam to konto od lat i z normalną sprzedaż nie ma problemu pojawia się tylko przy sprzedanych przedmiotach na Allegro Charytatywnie

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@SM_TOMASZ Wskaż proszę numer zamówienia, o które chodzi. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

SM_TOMASZ
#7 Wielbiciel#

14502157502    i    14502144499

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@SM_TOMASZ Powinieneś widzieć oba zamówienia, sprawdzimy tę sytuację. Czy mogę Cię prosić o przesłanie pełnego zrzutu ekranu z zakładki [Allegro] > [Import Allegro InPost] w Manager Paczek Inpost. Wtedy sprawdzimy, co tam mogło się stać. 

oznacz moderatorów

SM_TOMASZ
#7 Wielbiciel#

Przepraszam że nie odpisałam ale nie dostałam żadnego powiadomienia że ktoś odpisał mi na czacie. Sytuacja załatwiona pozytywnie i bardzo miło przez konsultanta Allegro. Bardzo dziękuje za wsparcie. Pozdrawiam

oznacz moderatorów