Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak wiemy, allegro przeprowadza produktyzacje, tworzy sugestie dopasowań a nawet automatycznie powiazuje oferty z produktami zdefiniowanymi przez siebie. Masa parametrów w produktach zdefiniowanych przez allegro nie jest zgodna że stanem faktyczym.
to spójrz sobie na swoje oferty i przeanalizuje dokładnie :
1. "TYTUŁ" nad zdjęciem
2. parametry poniżej
sprawdź sobie czy wszystko jest ok
bo jeśli np. sprzedajesz 1 sztukę a allegro podpisało ci np. "komplet 6 szt." bo tak mają w katalogu to masz murowany problem z kupującym.
Pamiętaj że kupujący też nie są w ciemię bici i nauczyli się wyzyskiwać takie błędy.
walą Tobie NEGATYWA - i tak pośrednio wymuszają dosłanie rzekomych braków za usunięcie go.
mieliśmy już takie przypadki.
a wiadomo - polityka "PROKONSUMENCKA"
to tylko czubek góry lodowej z "produktyzacją" inne kwiatki jak konieczność proszenia się o poprawienia i usuwanie ofert rzekomo błędnie powiązanych to już inna bajka.
czasem "machluje się" po kilka razy w tą i z powrotem tysiącami ofert i pisze dziesiątki odwołań żeby allegro w końcu zaskoczyło że "nocnik" nie powinien być w kategorii "książki dla dzieci" a wiadro nie ma pojemności..... 1000 litrów. itp. a urządzenie telewizor Plazma nie powinien się nazywać "NETFLIX POLSKA PROMOCJA 1 MIESIĄC"
poszukaj sobie na allegro znajdziesz takie opisy ze z krzesła spadniesz ze śmiechu.
a poniżej masz screna z kolizji klienta z naszymi znajomymi - swoją drogą duża ogólnopolska firma - sieciówka.
my byśmy nie darowali bo jest to pomówienie.
Ty możesz napisać w tytule ofert, w opisie, w parametrach nawet zdjęcie produktu dodasz tak że dziecko w przedszkolu bedzie wiedziało na 100% co kupuje a taki ... "KLIENT" i tak czepi się durnego dopisku allegro nad Twoim zdjęciem.
Ja widzę jeszcze jeden problem. Jak wyżej, zdarzają się błędy w produktach. Jeszcze niedawno wysyłałem zgłoszenia błędu np. nr ISBN, kategoria, tytuł ale w 80% są odrzucane przez system.
Ja też mam problem z tą całą produktyzacją. Mam w ofercie kilkaset własnych produktów których nie mogę wystawić na allegro bo już kiedyś jakąś firma która je ode mnie kupiła wystawiła jako pierwsza z błędnymi parametrami i wyimaginowanymi tytułami. Nie mam już siły z tym walczyć i dałem sobie spokój. Skoro Allegro nie chce to nie. Są inne miejsca gdzie są mile widziane. A tak na marginesie to Allegro wygląda smutno przy np **piiip**ie. Czy to wina obowiazkowego białego tła na obrazkach ?
o jakim serwisie mówisz bo ci wygwiazdkowało
@stalowaasia Tysiące takich przypadków i błędnych opini do towaru. Allegro tego nie widzi, bo to było dla nich dobra zmiana. Kaszana i wstyd. Pracują tam same bałwany i przegrywy..
Chińskim ali.......