anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

gdzde to wyłączyć ?

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów
19 ODPOWIEDZI 19

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@mdrogeria jak przejdziesz tę weryfikację baner sam zniknie. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@_HolaOla_ Cześć Olu , nie będę się już weryfikował 

to może chociaż to 

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@mdrogeria jeśli mogę wiedzieć, z jakiego konkretnie powodu? 

Ola
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@_HolaOla_ jak z jakiego ? pewnie kończy sprzedaż, za dużo mieszanie, za drogo, za dużo problemów, moich kilku znajomych też od zeszłego roku po rezygnowało 😞 przeszli na sklepy internetowe i są zadowoleni 😉

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Handel na allegro można by podciągnąć pod pracę w szczególnie trudnych warunkach ,gdzie każdy się szybciej wypala fizycznie i mentalnie i powinien dostać wcześniejszą emeryturę.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Taaa odszkodowania powinnismy dostać xD

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@_HolaOla_ Nie do końca wiem co Masz na myśli więc odpowiedź dam z 2 beczek 

weryfikacja ... od nowego miesiąca nie będzie wpływów 

kółeczko z wykrzyknikiem .....pomyślcie czasem o użytkownikach 60+ z niewydolnymi pikawkami.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mdrogeria nie wiem czy brak weryfikacji nie kończy się zablokowaniem konta 😞 coś były takie posty kiedyś 😞

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zaawansowani-sprzedawcy/blokada-sprzeda%C5%BCy-przez-brak-weryfika...

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11 jakie niby podstawy mięliby do blokady konta , zablokują tylko możliwość wypłat  ,druga sprawa  , odpowiadam przez 2 lata za sprzedany towar , blokując mi dostęp do wiadomości i dyskusji nie będą mięli podstawy do obciążenia mnie rekompensatami z AOK

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@mdrogeria oczywiście rozumiem niewydolną pikawkę i życzę dużo zdrowia oraz spokojnego życia, ale wykrzyknij zostawimy w tym miejscu, w którym się znajduje. Inni użytkownicy nie mają tak dobrej pamięci jak Ty i potrzebują specjalnego przypomnienia oraz powiadomienia o zbliżającej się i koniecznej weryfikacji danych do wypłat. 

Ola
oznacz moderatorów

drekenzes
#19 Nestor ⭐

@_HolaOla_ Wielu z nas wkrótce podziękuje za współpracę, ewentualnie zostawi się miniaturkę oferty jako reklamę.

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie jesteś sam ,mnie też chcą weryfikować .

oznacz moderatorów

Health___Beauty
#17 Koryfeusz

nie da się, mi przez 2 miesiące wisiało. 

oznacz moderatorów

drekenzes
#19 Nestor ⭐

@mdrogeria Jeśli masz mobywatela i nawet dowód bez warstwy elektroniczej, to i tak jest kod qr i weryfikacja zajmie 3 minuty. A konto lepiej sobie zostawić bez blokady.

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@drekenzes no sorry , nie poddając się weryfikacji w żaden sposób nie naruszam regulaminu , nie będzie wpływów więc i weryfikacja do niczego mi nie potrzebna , mogą zablokować tylko możliwość wypłat i... ew. wystawianie ofert .

oznacz moderatorów

drekenzes
#19 Nestor ⭐

@mdrogeria Twój wybór, ja po zakończonej sprzedaży wypłaciłbym pieniądze i następnie zrobił sobie weryfikację. Z paleniem mostów za sobą bywa różnie. A nóż konto ci się kiedyś przyda do jakieś pie rdo ły, a jak nie to żadna strata.

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@drekenzes chodzi o weryfikację konta do wypłat  ,czy mając konto firmowe tylko do zakupów / mogę / mam obowiązek weryfikacji konta do wypłat ... z czego nigdy nie skorzystam ?

Konto zostaje , nie będzie sprzedaży żadnych wystawionych ofert , nie będzie wypłat , nie potrzebna weryfikacja .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mdrogeria przeczytaj post tu nic nigdy nie wiadomo co odwalą 😄

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11 jak mi zablokują dostęp do wiadomości i dyskusji se będą bulić AOK z własnej kieszeni , w żadnym sądzie im to nie przejdzie , rozumiem , mogą mi nałożyć blokadę na sprzedaż  ,ale nie mają prawa ograniczać mi dostępu do rynku jako kupującemu , mimo braku weryfikacji AF mam prawo do podejmowania decyzji w przypadku reklamacji , do wypowiedzi w dyskusjach oraz kontaktu z byłymi klientami przez CW 

oznacz moderatorów