anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie moge sprawdzić który sprzedawca wystawił mi komentarz ? Po zmianach jest to niewidoczne.

plants-seeds
#7 Wielbiciel#

Kupujący wystawił mi negatywa.  Chciał bym sie dowiedzieć z jakiej przyczyny i sie z nim dogadać aby finalnie był zadowolony.  Po zmianach nie wiadomo kto wystawia komentarze -  brak loginu.  Przy dużej sprzedaży nie jestem w stanie stwierdzić który to kupujący.  Nie można tez starac sie o zmiane komentarza. To jakiś absurd. Np Konkurecnja gdyby tylko chciała może nam dojechać konto negatywami a my nic z tym nie będziemy mogli zrobić. Sprzedajacy musza znac sie na zasadach allegro. Kupujacy czesto nie maja pojęcia jak to funkcjonuje i ze np maja prawo do darmowego zwrotu i otrzymania zwrotu gotówki.  Zamiast odzyskać kase to wolą wlepić negatywa i pisać żale w komentarzach.  Chory ten system.     

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

To raczej niemożliwe by allegro stworzyło takiego babola by nikt nie widział przez kogo jest karany i za co . Każdy ma prawo do obrony ,choć z drugiej strony patrząc to tu najważniejszy jest regulamin a nie prawo czy logika.

oznacz moderatorów

plants-seeds
#7 Wielbiciel#

oj możliwe, wejdź na swoja kartę użytkownika i opinie od kupujących sa same opinie bez loginów. takie anonimowe oceny w sumie przypisane do sprzedanych produktów.  W większości przypadków bez możliwości sprawdzenia od kogo dostałes taki prezent np negatywa a potem Twoja ocena leci w dół i nic z tym nie zrobic bo nawet usunęli możliwość proszenia o zmiane opini.  

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@plants-seeds Sprawdziłem u siebie i nawet świeże z dnia wczorajszego maja przypisane loginy do komentarza (nie mam wprawdzie negatywów ).

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@plants-seeds do listy ocen przechodzisz przez ,,salcesona,, , wówczas zobaczysz nicki klientów .

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@mdrogeria  to jest prywatny sprzedawca i nie ma salcesona😉 

@plants-seeds  sprawdź

oznacz moderatorów

plants-seeds
#7 Wielbiciel#

dzieki wielkie, jak to allegro potrafi uprzykrzać życie 

oznacz moderatorów