anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Gdzie zgłaszać błędy w produktyzacji?

TrirentSerwis
#7 Wielbiciel#

Dodałem produkt, powiązałem go z istniejącą produktyzacją i podłączyły mi się zdjęcia reklamujące innego sprzedawcę.

Gdzie mogę zgłosić taki problem?

Jak wygląda procedura? Tzn co dzieje się z takim zgłoszeniem?

Czy dostanę informacje o usunięciu zdjęcia?

Pozdrawiam,

T

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

mdrogeria
#21 Demiurg#

@TrirentSerwis chcesz się pobawić w Don Kichota ...hmmm ...poczytaj -https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/jak-zmienic-dane-w-produkcie-z-katalogu-allegro-ZGZG89WkOU0 

jak wygląda procedura , a nijak ... Hipek siedzi przed szybką i zatwierdza lub nie to zależy na jaki klwisz uda musię trafić .

tak dostaniesz informację o weryfikacji i wyniku ... zwykle odrzucającym wniosek  , a zdjęcie nalepiej usuń sam , oszczędzisz pracy i nerwów .

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@TrirentSerwis jeśli na zdjęciu jest taki sam produkt, to nie jest to błąd. Gdy łączysz ofertę z katalogiem Allegro, nie dołączymy automatycznie zdjęć rozpoznanego produktu z Katalogu jeśli wystawiasz ofertę przez formularz.
W przypadku, gdy korzystasz z API lub pliku nie zaciągniemy zdjęć z Katalogu, jeśli w galerii oferty prześlesz minimum 1 swoje zdjęcie. 
Tutaj znajdziesz więcej informacji o Katalogu Allegro. 
Jeśli w konkretnym produkcie zauważysz błędne dane, to zgłoś do nas za pomocą formularza (przycisk "zgłoś błąd w produkcie"). 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów