Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dodałem produkt, powiązałem go z istniejącą produktyzacją i podłączyły mi się zdjęcia reklamujące innego sprzedawcę.
Gdzie mogę zgłosić taki problem?
Jak wygląda procedura? Tzn co dzieje się z takim zgłoszeniem?
Czy dostanę informacje o usunięciu zdjęcia?
Pozdrawiam,
T
@TrirentSerwis chcesz się pobawić w Don Kichota ...hmmm ...poczytaj -https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/jak-zmienic-dane-w-produkcie-z-katalogu-allegro-ZGZG89WkOU0
jak wygląda procedura , a nijak ... Hipek siedzi przed szybką i zatwierdza lub nie to zależy na jaki klwisz uda musię trafić .
tak dostaniesz informację o weryfikacji i wyniku ... zwykle odrzucającym wniosek , a zdjęcie nalepiej usuń sam , oszczędzisz pracy i nerwów .
@TrirentSerwis jeśli na zdjęciu jest taki sam produkt, to nie jest to błąd. Gdy łączysz ofertę z katalogiem Allegro, nie dołączymy automatycznie zdjęć rozpoznanego produktu z Katalogu jeśli wystawiasz ofertę przez formularz.
W przypadku, gdy korzystasz z API lub pliku nie zaciągniemy zdjęć z Katalogu, jeśli w galerii oferty prześlesz minimum 1 swoje zdjęcie.
Tutaj znajdziesz więcej informacji o Katalogu Allegro.
Jeśli w konkretnym produkcie zauważysz błędne dane, to zgłoś do nas za pomocą formularza (przycisk "zgłoś błąd w produkcie").