Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dostałam maila od allegro zapłaciłem koszty dostawy
mam pytanie czy otrzymam wygraną nagrodę?
A wygląda że ktoś cię wkręcił, na oszustwo.
@loop_81 To nie był mail od Allegro, tylko oszustwo mające na celu wyciągnąć pieniądze od naciągaczy.
Mi to wygląda na maila od Allegro
A słyszałeś o wygranych ? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@loop_81 Nie dyskutuj z nami, bo zostałeś oszukany. Blokuj konto bankowe, natychmiast!
@loop_81 To nie jest Allegro, to oszuści. Zmień hasło do konta bankowego.
Właśnie udostępniłeś dane do swojego konta bankowego i złodzieje wyczyszczą ci konto. To jest oszustwo, więc szybko zmieniaj hasła dostępowe - zaczynaj od konta bankowego.
Więc Allegro to nie Allegro bo nie rozumiem
@loop_81 Oszuści podszyli się pod Allegro. Zostałeś okradziony z pieniędzy, ogarnij się.
@loop_81 Blokuj konto bankowe, a później się zastanawiaj co zrobiłeś źle.
@loop_81 Naprawdę uważasz, że to - ofertaluanphuc1999@gmail.com - jest adres mailowy z którego kontaktuje się allegro?
@loop_81 Oczywiście że to nie Allegro, patrz na nadawcę wiadomości: ofertaluanphuc1999@gmail.com
Ale z tymi danymi do konta bankowego to zastanów się: podawałęś te dane? Niebezpieczeństwo może być właśnie podczas zmiany hasła, jeżeli podesłali ci wirusa to właśnie zmieniając login banku możesz wszystko ujawnić. Więc najpierw usunięcie wrednego maila, potem czyszczenie lapka lub fona antywirem dopiero na końcu zmiana haseł.
Zresztą samo ujawnienie hasła do banku niewiele oszustom daje, jeszcze musisz potwierdzić transakcję. Ale przejęcie smartfona otwiera drzwi do wszystkiego.
@loop_81 Proponuję NATYCHMIAST dzwonić do swojego banku i prosić o zabezpieczenie konta.
Okej dziękuję za podpowiedzi