Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Nie mogę zapakować paczek bo w zakładce Historia operacji mam komunikat:
Strona pod tym komunikatem jest pusta, nie wyświetla się żadna operacja. Obojętnie jakie parametry bym podała to nic się nie wyświetla. Nie wiem czego dotyczą przelewy które trafiły na moje konto. Czy to jakaś awaria?
ej no nie mamy co ci wysłać nic nie ma mi generuja się tylko zestawienia do 4 lipca
za 5 lipca juz nie i za 6 lipca widać tylko saldo
co mamy wysłać przeciez w dziale finanse muszą wiedzieć o tej sytuacji skoro nawet nie doszły maile z wypłatą srodków
poza tym kilka tematow niżej ktoś juz wczoraj zgłaszał ten problem i tam są też zdjęcia a wiec problem się tylko pogłębił bo nie ma maili o wypłatach srodków
Zrzut ekranu już tutaj ktoś wysłał, nikt nie bedzie wysyłał wszystkich numerów zamówień z wczorajszego dnia bo nie ma na to czasu. Wszystko widać na zrzucie ekranu.
Do tego nie doszły e-maile o wypłacie środków z konta
Dzień dobry, występuje błąd, nie da się wygenerować historii operacji we własnym zakresie. Nie ważne jaki zakres będzie i nawet powrót do pierwszego wygenerowanego prze Allegro nie działa.
a c zy dostała pani maila o wypłacie środków ?bo oprócz tego problemu co pani opisuje u nas nie doszedł mail o wypłacie środków
nie doszły e-maile o wypłacie środków...
O wypłacie nic nie przyszło
działa już 🙂
Dzień dobry,
ma ktoś wiedzę odnośnie wypłat? Coś się dzieje? Nie ma żadnej informacji, środki wiszą w panelu.
U mnie to samo cały czas coś ulepszają kosztem naszego czasu i nerwów.
Dziękuję za wszystkie Wasze zgłoszenia i przepraszam za te niedogodności. Nasz zespół pracuje już nad rozwiązniem tej sytuacji, dlatego na razie poproszę Was o cierpliwość.
@_HolaOla_ wiadomo czy wypłaty wyszły?
@cd-keye_pl Nowo tworzone zestawienia w zakładce Historia operacji już działają, a aktualnie pracujemy nad przywróceniem tych zaległych.
@_HolaOla_ dziękuję za informację 😀
można pobrać zestawienia ale nadal brak powiadomień o wypłacie środków na maila
@meduza Dostałam potwierdzenie, że otrzymałeś już wiadomość mailową o wypłacie i nawet ją otworzyłeś, więc problem rozwiązany.
Witam od wczoraj nie pokazują mi się wpłaty od kupujących nie mogę też ściągnąć środków wpłaty wczoraj się normalnie księgowały a dzisiaj tak jakby ich nie było. Nie mam też żadnej informacji o automatycznym ściągnięciu środków.