Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Powinienem napisać w Sekcji dla początkujących bo problem jaki mam nie jest godny zaawansowanego
aż krzyknę sorry !!
GDZIE ZNAJDĘ ID do P-24 ... I WIELKI ZNAK ZAPYTANIA ?????
Ale w jakim sensie ID? W szczegółach zakupu jest metoda płatności i jej identyfikator.
@serwis-texas może nie jasno się wypowiedziałem
ID do konta P24 na AF
A zdradzisz do czego to jest potrzebne to może jakoś mnie naprowadzisz?
Kwiatuszki pewnie pomogą ale większość z nich to już się szykuje do weekendu 🙂
@serwis-texas żadna tajemnica , wszystkich nas to pomału czeka , potrzebuję połączyć istniejące konto P24 z inna platformą sprzedażową .
Jeżeli dobrze rozumiem to uważasz ze nasze, nazwę to zweryfikowane konta w P24 z Allegro mają jakieś swoje ID i można go podać u Filipiaka? I wtedy co, nie przechodzić weryfikacji? Szczerze to jest bardzo trudne pytanie. Ja tam tego ID nigdzie nie widzę, uważam ze jest unikalne dla Allegro. Mogę się mylić, na razie się nie wybieram do pana profesora (celowo z małej), za dużo roboty.
@serwis-texas potwierdzili , że jest taka możliwość , nie tu to znajdę innym kanałem , pół roku temu weryfikowałem dane
@mdrogeria czyżbyś wchodził na Ws...ko.pl 😄
@mdrogeria Cześć. 🙂 Muszę to skonsultować, ale zdaje mi się, że ID konta w Przelewy24 będzie tożsame z ID konta na Allegro (w Twoim przypadku jest to 20997140).
Kiedy dostanę odpowiedź, to dam Ci znać 🙂
@ko_alka 😀
Musisz się zalogować bezpośrednio na konto w przelewy24 i tam będziesz miał ID sprzedawcy (zazwyczaj jest to login) po zalogowaniu w osobnej zakładce masz wszystkie niezbędne dane ID, CRC i takie tam niezbędne do podłączenia platności.
@FishBeat a czy przy weryfikacji z poziomu allegro, masz dostęp do konta P24 ?
My zakładaliśmy osobno konto na przelewy24 jeszcze kilka naście lat temu kiedy na allegro nie było nawet płatności allegro bo już wtedy równolegle do allegro mieliśmy swój sklep i oni nam obsługiwali płatności. Najlepiej w takim wypadku wejść na ich stronę i założyć osobne konto. Ja zawsze loguję się bezpośrednio przez ich stronę jeżeli chcę mieć podgląd do transakcji ze sklepów.
@mdrogeria lol, nie wiedziałem że tak można, a p24 zrobiło mi tam weryfikacje w 2 dni, czyli znacznie krócej niż sam portal 🙂 Ja tak myślę, że sobie zrobię tam jakieś wyprzedaże a Kupującym dam cynk. Na Allegro tak się nie da, bo zarąbią mnie opłaty i prowizje.
@drekenzes Słabo to trochę promują , nie masz też wglądu jakie są sprzedaże i czy w ogóle są ,ogólnie niby klienci więdzą o platformie ,ale poza tym nie mam żadnych informacji . Przy zerowej prowizji i utrzymaniu cen allegro mogę zaproponować darmową wysyłkę już od 80 zł . Na innych niby coś się dzieje , ale trzeba trochę czau na rózwój , ogólnie wraz ze wzrostem poza allegro będę sukcesywnie ograniczał sprzedaż tu , mam takie moce przerobowe jaki mam i nie idę w ilość tylko raczej w obsługę , lata swoje zrobiły , muszę przetrwać do emerki , obsługa allegro zajmuje coraz więcej czasu przy malejacych dochodach , a dodatkowy narastający stres coraz bardziej kumuluje niechęć do pozostania tutaj .
@mdrogeria ja Ci powiem jakie są sprzedaże, mam W..pl oferty wystawione od samego początku łącznie z testami i maiłem 1 zamówienie 😄 natomiast pomyśl o E..pl tam sprzedaż to już 30 - 40 % tego co na allegro 😄
@kostas11 obecny 😁 ,,, poniżej moich oczekiwań ,,może jeszcze trochę czasu potrzeba
@mdrogeria obecny 😄 puki nie wprowadzę prowizji i nie zaczną reklamować portalu czy ofert nie będzie darmowych wysyłek które przywiążą kupujących do portalu to zapomnij o sprzedaży, umrze to jak śp. Świstak 😄