Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
ile będzie trwała jeszcze weryfikacja żebym mogła wypłacić pieniądze PayU? przelew 1zł zrobilam juz pare dni temu i zostal mi zwrócony a wypłacić pieniędzy nadal nie mogę. proszę o szybką odpowiedz. Pozdrawiam @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@fatima84 Skanu lub zdjecia dowodu osobistego nie chcieli? To możliwe że jeszcze poproszą.
Odpowiedź może być szybka, niestety pieniądze są dużo wolniejsze.
PayU nie chcieli dowodu ani nic takiego tylko dane karty. Przelewy24 chcieli dane dowodu lecz ja pieniądze mam na PayU więc nic nie podawalam przelewom24
Zwrot 1zł nie świadczy o pozytywnej weryfikacji, standardowo trwa 3dni ale czasem.....długo.
weryfikacja PyaU trwa już 10 dni czemu tak długo? i chciałam się jeszcze zapytać czy przyjdzie na maila jakies potwierdzenie do werfyfikacji?
@fatima84 sprawdzimy status Twojej weryfikacji w PayU i wrócę do Ciebie z informacjami, gdy tylko dostanę odpowiedź w Twojej sprawie.
@fatima84 weryfikacja Twojego konta jest odrzucona, ponieważ dane właściciela konta w banku nie zgadzają się z danymi na Allegro. Konto na Allegro należy do Joanny, a przelew otrzymaliśmy od Mariki, a te dane muszą być identyczne.
dobrze, dziękuję za odpowiedź
no i jak - przeszła ta weryfikacja bez wysyłania skanu dowodu? tak poprostu na przelew 1zł? aktywne masz już wypłaty?