anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ile trwa przekazanie pieniędziy z pobrania ?

KOMIKOMP
#8 Zapaleniec

Paczka inpost 605840839666436330497768

Zamówienie d6fef190-124d-11f1-8aad-f59a7009dc9c

doręczono: 

4 Mar 2026, 12:23

Kupujący zgłosił zwrot i odesłał przedmiot a tu:

Zwrot niemożliwy

Płatność za pobraniem. Pieniądze jeszcze nie dotarły do Ciebie. Zwrot będzie możliwy dopiero po zaksięgowaniu pieniędzy na Twoim koncie Allegro.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@KOMIKOMP Środki z płatności za pobraniem otrzymasz bezpośrednio od przewoźnika. W takim wypadku zwrotu środków należy dokonać bezpośrednio na konto klienta. 

Dodam, że istnieje możliwość zlecenia zwrotu środków za pośrednictwem Allegro, ale tylko dla metod rozliczanych sposobem Allegro Standard. 

Wiktoria
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

TechartGSM
#15 Entuzjasta

@w_kiwi Według Ciebie to jest odpowiedź na pytanie zakładającego wątek: "Ile trwa przekazanie pieniedzy z pobrania?"

Naprawdę?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TechartGSM Czy ja pracuję dla firmy InPost? 

Wiktoria
oznacz moderatorów

TechartGSM
#15 Entuzjasta

@w_kiwi Pojęcia nie mam, może skoro siedzisz w domu pracując dla Allegro, może i siedzisz kolejne kilka godzin pracując dla innego podmiotu, skąd według Ciebie mam posiadać takie informacje?

Reasumując: Twoja odpowiedź "Niestety nie mam takich informacji, proszę skontaktuj się z takim pytaniem bezpośrednio do przewoźnika" byłaby super. 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TechartGSM Nie wiem, skąd to stwierdzenie, że pracuję z domu. Skoro jesteś wszystkowiedzący, to nie potrzebujesz informacji ode mnie. 🙂

Wiktoria
oznacz moderatorów

TechartGSM
#15 Entuzjasta

@w_kiwi Bardzo mi przykro że miałaś słaby weekend, a do tego w niedzielę wieczorem musisz pracować. Życzę mniej stresów w życiu i pogody ducha.

oznacz moderatorów