Paczka inpost 605840839666436330497768
Zamówienie d6fef190-124d-11f1-8aad-f59a7009dc9c
doręczono:
4 Mar 2026, 12:23
Płatność za pobraniem. Pieniądze jeszcze nie dotarły do Ciebie. Zwrot będzie możliwy dopiero po zaksięgowaniu pieniędzy na Twoim koncie Allegro.
@KOMIKOMP Środki z płatności za pobraniem otrzymasz bezpośrednio od przewoźnika. W takim wypadku zwrotu środków należy dokonać bezpośrednio na konto klienta.
Dodam, że istnieje możliwość zlecenia zwrotu środków za pośrednictwem Allegro, ale tylko dla metod rozliczanych sposobem Allegro Standard.
@w_kiwi Według Ciebie to jest odpowiedź na pytanie zakładającego wątek: "Ile trwa przekazanie pieniedzy z pobrania?"
Naprawdę?
@TechartGSM Czy ja pracuję dla firmy InPost?
@w_kiwi Pojęcia nie mam, może skoro siedzisz w domu pracując dla Allegro, może i siedzisz kolejne kilka godzin pracując dla innego podmiotu, skąd według Ciebie mam posiadać takie informacje?
Reasumując: Twoja odpowiedź "Niestety nie mam takich informacji, proszę skontaktuj się z takim pytaniem bezpośrednio do przewoźnika" byłaby super.
@TechartGSM Nie wiem, skąd to stwierdzenie, że pracuję z domu. Skoro jesteś wszystkowiedzący, to nie potrzebujesz informacji ode mnie. 🙂
@w_kiwi Bardzo mi przykro że miałaś słaby weekend, a do tego w niedzielę wieczorem musisz pracować. Życzę mniej stresów w życiu i pogody ducha.