anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Import z pliku .csv, raport błedów jak poprawic ?

metalplus
#7 Wielbiciel#

Witam, bardzo proszę o pomoc w modyfikacji błędów przy importowanych produktach z pliku .csv , jak wprowadzić modyfikację w raporcie błędów ? 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@metalplus jaki błąd ci się pojawia? Czy możesz podesłać nam swój plik na adres spoleczność@allegro.com? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

metalplus
#7 Wielbiciel#

czy dotarła wiadomośc z plikiem błędów ? nie otrzymałem odpowiedzi ??

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@metalplus Przepraszam, że musiałeś czekać na informację. Twój plik jest weryfikowany. Proszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

metalplus_bud
#1 Nowicjusz#

bardzo proszę o odpowiedź nie otrzymałem żadnej

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@metalplus_bud muszę prosić Cię o doprecyzowanie, jaki dokładnie problem się pojawia. Czy chodzi o problem z wystawieniem ofert z pliku? Czy chcesz w związku z tym poprawić błędy w pliku? Jeżeli tak, w tym artykule znajdziesz najczęściej pojawiające się błędy i informację, w jaki sposób poprawić plik, aby oferty zostały wystawione poprawnie. 
Zweryfikowałam Twój plik, w kolumnie [link do oferty] jest informacja, jaki błąd wystąpił dla tej konkretnie oferty. W części np. podana ilość sztuk wynosi mniej niż 1. Zerknij na artykuł, który podesłałam, powinieneś znaleźć tam informacje jak poprawić błędy w Twoim pliku. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

metalplus
#7 Wielbiciel#

ja rozumiem , że jeżeli ilość jest mniejsza niż 1 , to nie wystawi produktu, z tym nie mam problemu, ale mam problem z innym błędami w pliku, czy możesz mi pomóc poprawić te błędy ? 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@metalplus Skorzystaj proszę z artykułu, który podesłała Alicja. 

Jeśli masz problem z innym błędem, który nie jest opisany w artykule, skontaktuj się przez formularz

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów