anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

inna oferta podpięta pod moją aukcję

Akc4You
#7 Wielbiciel#

Sprzedawca podpiął się pod moją aukcję, oferuje produkt, który posiada inne parametry techniczne, inny kod EAN i innego producenta. Oczywiście cenę ma niższą od mojej o 0,02zł. Zgłoszenie do allegro nic nie daje, oferta ciągle połączona z moją.  Może ktoś z Was miał taką sytuację? Jak sobie poradzić z gagatkiem?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

kostas11
#21 Demiurg#

@Akc4You obniż o 0,03 zł 😄 będziesz miał oznaczenie super cena 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Akc4You
#7 Wielbiciel#

Tak, jest to jakaś opcja, ale chodzi mi o poradzenie sobie z odpięciem oferty:)

oznacz moderatorów

bosek_2804
#12 Orędownik#

Czemu od razu gagatkiem ? Przecież to system Allegro na nim wymusił, żeby się gdzieś podpiął niczym pijany zając do głębokiej dziury. Żeby sprzedawać, musi wystawić ofertę. Jeśli nie ma swoje marki, swojego producenta, wali na oślep. Tak Allegro teraz działa. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Akc4You poproszę o numer tej oferty. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

Akc4You
#7 Wielbiciel#

Podaję nr oferty:  11199334242

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Akc4You Przekazałam tę ofertę do weryfikacji w celu ustalenia czy nie została błędnie powiązana z produktem.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Sofita_System
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry. Mam podobny problem.

Sprzedający powiązał swoją aukcję z produktem z katalogu Allegro, na której sprzedaje zamienniki oryginalnego produktu. Usunął zdjęcia na których znajdowało się logo, korzysta z pozytywnych opinii, które nie dotyczą jego zamiennika. Wprowadza kupujących w błąd. Dla tego produktu mam przypisany kod GTIN, gdzie w opisie i zdjęciu marketingowym jest jasno pokazane logo oraz opis dodatkowy o autoryzowanej sprzedaży na teranie Polski. Mało tego. Manipuluje markami co jest zabronione. Zrobiłem kilkanaście zgłoszeń naruszenia regulaminu. W opisach aukcji są błędy techniczne. Co mam zrobić? Nie będę w nieskończoność obniżał cen aby stanowić konkurencję dla oszusta.

oznacz moderatorów

Sofita_System
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry. Mam podobny problem.

Sprzedający powiązał swoją aukcję z produktem z katalogu Allegro, na której sprzedaje zamienniki oryginalnego produktu. Usunął zdjęcia na których znajdowało się logo, korzysta z pozytywnych opinii, które nie dotyczą jego zamiennika. Wprowadza kupujących w błąd. Dla tego produktu mam przypisany kod GTIN, gdzie w opisie i zdjęciu marketingowym jest jasno pokazane logo oraz opis dodatkowy o autoryzowanej sprzedaży na teranie Polski. Mało tego. Manipuluje markami co jest zabronione. Zrobiłem kilkanaście zgłoszeń naruszenia regulaminu. W opisach aukcji są błędy techniczne. Co mam zrobić? Nie będę w nieskończoność obniżał cen aby stanowić konkurencję dla oszusta.

oznacz moderatorów