anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

inpost nie odebrał od nas dziś 700 paczek i co dalej

grafikalin
#10 Popularyzator#

inpost nie odebrał od nas dziś 700 paczek i co dalej

zabrał 2200 przesyłek zostało 700 brak miejsca w dwóch podjazdach co teraz w tej sytuacji co z klientami negatywami dyskusjami i no najważniejsze miarą jakości prosze by allegro odniosło się na poważnie do tego tematu paczki zajmują 10 krat więc nie mam możliwości terz podania numerów zamówień jest to nie możliwe wszystkie zamówienia dodam spakowane o czasie

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@grafikalin jeśli przesyłki się nie zmieściły do busa , to "10 krat, terz" nie zmieści się na forum🤔, bo nie bardzo rozumiem , o co chodzi?

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

co teraz w tej sytuacji co z klientami negatywami dyskusjami i no najważniejsze miarą jakości prosze by allegro odniosło

🤔 może rozważ  fulminant i wysyłaj z magazynów allegro nawet z późniejszą godziną graniczną.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@grafikalin W takiej sytuacji sugeruję złożenie reklamacji do przewoźnika. Jeśli chodzi o jakość sprzedaży, możemy wykluczyć te zamówienia, jednak potrzebujemy do tego ich numerów. 

Wiktoria
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

grafikalin
#10 Popularyzator#

w tej chwili inpost zabał resztę 3 busem jednak odbiór 20,40 czyli odebrane od nas ale raczej nie wyjdą w trasę 700 dzieci będzie bez prezentu.wykluczać nie potrzeba bo teraz wszystkie wyszły

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@grafikalin jak znam Inpost, to wiem, że przed świętami naprawdę robią wszystko, aby dostarczyć przesyłki na czas, więc myślę, że dzieci, nie będą złe na Mikołaja😏

oznacz moderatorów

zsonr
#7 Wielbiciel#

.

oznacz moderatorów