Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówienia na inpost, które wpadną w piątek po godzinie granicznej, a także w sobotę do godz. 11:00 nadaję w sobotę w paczkomacie i kurier zawsze odbiera, wiezie na oddział i w każdy poniedziałek są już u klienta w paczkomacie bo sprawdzałem. Widzę dalej w piątek np. wieczorem, że przewidywany czas dostawy jest we wtorek w punkcie tak samo jak i w sobotę do godz. 11:00 jest ta sama informacja nawet dla inpost. Czy jak dalej kurier będzie dostarczał w poniedziałki to w końcu się zmieni przewidywany czas dostawy w tych godzinach na "dostawa w poniedziałek" ? Chce się wyróżniać wśród innych sprzedawców ale na chwilę obecną widzę, że to nie ma sensu bo i tak jest dostawa we wtorek. Czy wasz algorytm to przewiduje?
@ForBajk Cześć. Aktualnie nadawanie w soboty nie ma wpływu na przewidywany czas dostawy.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ czyli niestety nie nadgonię innych sprzedawców i nie zwiększę sprzedaży w ten najgorszy okres w tygodniu. Myślę, że takie coś powinno być nagradzane bo skoro dla was najważniejsze żeby sprzedawcy wysyłali w ten sam dzień do jak najpóźniejszych godzin to wyświetlanie się dostawy w poniedziałek wyróżniło by sprzedawców. Niestety nie mam możliwości późniejszej godziny podjazdu kuriera niż 14:00 ponieważ kurierzy mają kilkadziesiąt kilometrów na oddział i można powiedzieć, że mam gorzej niż ci co mają blisko oddział dlatego myślałem, że chociaż nadawaniem w soboty nadrobię sobie, a widzę, że nie. Nie przewidujecie w końcu takich zmian? Tu nie chodzi o to, żeby wszyscy mieli wysyłać w sobotę ale ci co chcą zyskać dodatkowych klientów oznaczeniem "dostawa w poniedziałek zamiast wtorek.
@ForBajk wzrośnie Ci za to % zamówień z szybką dostawą w Jakości Sprzedaży.
inpost.pl/weekendowe-nadania
czyli inpost jest szybszy od was. Pytanie moje brzmi: czy naprawdę tego nie chcecie zmienić skoro widać, że inpost jest na to otwarty?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Faktycznie to był zły pomysł skoro teraz przed świętami mogliście to zmienić? Czy Po świętach dalej będzie można nadawać w weekendy i będą widoczne godziny kup do np. w sobotę i dostawa w poniedziałek?