Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
yskakjje bład w edycji ilośc produktów zestawie gdzie znajde takie pole przy edycj i jak je wyłaczyć bo to jest c hore
nie to jest chore teraz sie nie da edytowąc zestaw nieno wy macie naprawde chore pomysły wprowadzacie coś, co jest nieprzygotowane---kupa śmiechu
@hardybejs Cześć. Są to ustawienia nowych zestawów produktowych. Parametr Liczba sztuk w zestawie oznacza, z ilu sztuk danego produktu składa się pojedynczy zestaw. Wyświetlamy tę rubrykę przy każdym produkcie w zestawie.
Tego parametru nie należy mylić z Liczbą sztuk, czyli stanem magazynowym. Jeśli się wyczerpie, oferta zakończy się lub wznowi – zależnie od ustawień.
Przykład: Twój zestaw zawiera 1 produkt – opakowanie z 4 długopisami. Masz 2 produkty w zestawie, czyli 8 długopisów. W parametrze Liczba sztuk w zestawie podajesz: 2. W magazynie masz 10 takich zestawów: czyli 20 produktów i 80 długopisów. W parametrze liczba sztuk podajesz: 10.
Jeśli chcesz wyłączyć nowy widok wystawiania, to w formularzu wystawiania wystarczy, że klikniesz w przycisk [wyłącz nową funkcję].
njagorszże nie moge teraz tego edytować pokazuje mi bład ilość sztuk w z zestawie a niema takiego pola aby to zmienić
sprzedaje 1 sztuke chce ja sprzedać w zestawie 4szt, ile mam wpisać Ilosć sztuk i ilość sztuk w zestawie?
@hardybejs
Liczba sztuk w zestawie: 4
Liczba sztuk: w zależności od tego ile masz takich zestawów na magazynie.
Jeśli wyskakuje błąd, to prześlij mi zrzut ekranu, podaj numer oferty i przekażę to do Działu Technicznego.
NIE MA TAKIEGO POLA ABY TO ZMIENIĆ I WPISAĆ
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ WYSŁAŁEM PRNTSCR gdzie mam to zmienić w edycji na rózne sposoby sprawdzam i takiego pola nie ma aby cokolwiek wpisać?
@hardybejs Przesłałam Twoje zgłoszenie do Działu Technicznego - sprawdzimy dlaczego nie widzisz pola "Liczba produktów w zestawie".
tyak nie ma takiego pola
Powiem tak dziś rozmawiałem z waszym pracownikie 90 minut 30 minut wałkowałem z nim ta sprawe i myslalem podobnie do mnie, po co zatem znowu w ilosc wu stawieniach sprzedaży @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ w parametrach , w ustawieniach s przedazy pytam sie pbo to jakies jaja sa- dublować 2 razy-chce sprzedać4 szt tyle mam w ofercie nie jest to żaden zesta tylko poprostu sprz edaje 4 sztuki posiadam ich 400 i tyle chce sprze d ać czyli 100sztuk x 4 sztuk, ile mam w pisać w paramattrach sprzedaż :ilość :,ilość sztuk w ofercie oraz w ustawieniach sprzedaży liczba sztuk- chce być pewny wasz niekompetencji i głupoty
@hardybejs W ofercie 12034644625 zaznaczyłeś, że wystawiasz komplety zamiast sztuk, natomiast w parametrach masz ustawione 1 dla "Liczba sztuk" oraz 11111 dla "Liczba sztuk w ofercie".
Musisz to poprawić - jeżeli wystawiasz pojedyncze sztuki, to musisz zakończyć ofertę i wystawić ją na nowo poprawiając ustawienia sprzedaży w ofercie. Jeżeli to komplet, to musisz poprawić wskazane parametry "Liczba sztuk" oraz "Liczba sztuk w ofercie".