Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od tygodnia na jednym z kont testuję przesyłki allegro one/box. Nie są to jakieś duże ilości, ale w tym tygodniu wysłałem kilkanaście takich paczek. Niestety żadna według systemu nie została nadana w terminie. Powód jest prozaiczny, włożenie do boxu nie oznacza według allegro nadania, a że w moim rewirze kurier potrafi odbierać te przesyłki np. w ok 9.00 rano, więc jak wrzucam je do boxa w ok. południa, to leżą tam do następnego dnia. Według wyliczeń allegro, wszystkie te paczki zostały nadane po terminie. To takie info dla tych wszystkich, którzy będą chcieli spełnić wymagania smarta w sierpniu i zdziwią się jak im statystyki będą leciały w dół.
Allegro rzuca kłody pod nogi, wymusza niekorzystne działania więc trzeba wspierać rozwój konkurencji. Nie napiszę nazw konkurencji bo cenzura jako jedyna dobrze działa na tym portalu.
@mikeza zobacz na ilość postów... czy mogę przedłużyć odbiór One Box
Allegro się na to zgadza
A Tobie lecą statystyki dodatkowo z dostarczenia, które się liczą gdy Kupujący odbierze przesyłkę
Ja uwielbiam takich klientów, dzwonią, piszą, proszę wysłać natychmiast, potrzebuję na już! A potem paczka odebrana po 4 dniach. ❤️
Albo klient, który jednego dnia składa 4 zamówienia, do tego samego punktu. Bo smart. Bo za darmo. A potem krzyki że paczkomat przepełniony.