Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od dwóch tygodni nasza firma ma zablokowane środki przez weryfikację konta.
Jak długo można weryfikować działającą od ponad 20 lat firmę?
@maxoil-wlkp to zależy, może potrwać 10 minut, miesiąc, trzy miesiące a nawet może nigdy się nie zakończyć.
@maxoil-wlkp Poprosiłam zespół dedykowany o pilne udzielenie Ci odpowiedzi w zgłoszenu mailowym.
Bardzo dziękuję za pomoc. Bardzo dziękuję.
Witam. Niestety weryfikacja naszego konta trwa nadal. Niemal miesiąc. Wypłaty nadal wstrzymane.
Piszemy o przyspieszenie, ale to nic nie daje. Beznadziejna obsługa. Żadnego kontaktu bezpośredniego, zgłoszenia bez odpowiedzi - po prostu beznadziejnie.
Spychanie tematu twierdzeniem to instytucja finansowa weryfikuje.
Już nie wiem, kto tam ma bardziej beznadziejny dział prawny.....
ostrzegałem
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ kilka dni temu założyłem temat z zapytaniem czy będę musiał przechodzić ponowną weryfikację jak zmienię adres firmy, właśnie tego się boje ze człowiek miesiąc bez środków zostanie!
Dlaczego to tak wygląda? Dlaczego firmy mają zablokowane środki bo weryfikacją trwa miesiącami czasami? Nikt nie może sobie pozwolić na tyle czasu bez środków, za coś trzeba płacić ZUS, podatki itd !
Czy coś się w tej sprawie zmieni? I dlaczego dochodzi do takich sytuacji?
@AlePiesio czas weryfikacji jest zależny od operatora płatności. Weryfikacja nie powinna trwać dłużej niż kilka dni. Niestety zdarzają się sytuacje, gdy operator potrzebuje więcej czasu.
Szczegółowe informacje o ponownej weryfikacji konta, dostępne są w artykule.