anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak działa statystyka wizyt aukcji, czy jednak nie działa ?

Avar-Parts
#9 Pomysłodawca#

Jak działa statystyka wizyt aukcji, z tego co obserwuje od dłuższego czasu, wiele aukcji nie ma żadnych wyswietleń przez kupujących zero wizyt, na niektórych aukcjach widnieje w statystyce ,,lubią,, a wizyt 0 . Sprawdziłem na innym komputerze otworzyłem kilkanaście razy aukcje i nadal nie widać wizyt licznik pokazuje zero. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Avar-Parts czy masz na myśli raport w Allegro Analytics?
Zobaczysz w nim liczbę odwiedzin w każdej z ofert w wybranym przedziale czasowym.
Szczegóły dostępne są w newsie

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Avar-Parts
#9 Pomysłodawca#

Chodzi mi oto gdy wchodzę w mój asortyment przy danej aukcji mamy statystykę wizyt , przykładowo na danej aukcji jest zero wizyt, wchodząc na tą aukcję jako kupujący statystyka wizyt się nie zmienia.

oznacz moderatorów

brakestop
#16 Inspirator#

Nie płacimy za Allegro ADS, za promowania i inne kluski pana prezesa korporacji i czeka nas powolna zagłada. ajjeglo.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Avar-Parts odświeżenie wizyt w ofercie trwa do pół godziny. Pod uwagę bierzemy wyłącznie wyświetlenia unikalne, czyli z innych kont. Wielokrotne wejście z tego samego konta zostanie policzone jako jedno wyświetlenie, dlatego otwieranie oferty ponownie nie da rezultatu większej ilości wejść. 

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Avar-Parts
#9 Pomysłodawca#

Tak wiem z różnych kont nie powiązanych z firmą była oferta sprawdzana i nadal nie ma informacji w statystykach o wizytach, jedyne co się zmienia to polubienie.

oznacz moderatorów