Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak działa statystyka wizyt aukcji, z tego co obserwuje od dłuższego czasu, wiele aukcji nie ma żadnych wyswietleń przez kupujących zero wizyt, na niektórych aukcjach widnieje w statystyce ,,lubią,, a wizyt 0 . Sprawdziłem na innym komputerze otworzyłem kilkanaście razy aukcje i nadal nie widać wizyt licznik pokazuje zero.
@Avar-Parts czy masz na myśli raport w Allegro Analytics?
Zobaczysz w nim liczbę odwiedzin w każdej z ofert w wybranym przedziale czasowym.
Szczegóły dostępne są w newsie.
Chodzi mi oto gdy wchodzę w mój asortyment przy danej aukcji mamy statystykę wizyt , przykładowo na danej aukcji jest zero wizyt, wchodząc na tą aukcję jako kupujący statystyka wizyt się nie zmienia.
Nie płacimy za Allegro ADS, za promowania i inne kluski pana prezesa korporacji i czeka nas powolna zagłada.
@Avar-Parts odświeżenie wizyt w ofercie trwa do pół godziny. Pod uwagę bierzemy wyłącznie wyświetlenia unikalne, czyli z innych kont. Wielokrotne wejście z tego samego konta zostanie policzone jako jedno wyświetlenie, dlatego otwieranie oferty ponownie nie da rezultatu większej ilości wejść.
Tak wiem z różnych kont nie powiązanych z firmą była oferta sprawdzana i nadal nie ma informacji w statystykach o wizytach, jedyne co się zmienia to polubienie.