Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, mam pytanie, jak działa obniżanie cen na allegro. Po obniżeniu ceny otrzymałam oznaczenie na zielono na aukcji, że cena została zmniejszona o 5%. Jak zwiększę cenę produktu ponownie i później zmniejszę ją o 10% to również pojawi mi się oznaczenie ? czy jaki czas od zwiększenia musi minąć aby oznaczenie pojawiło się ponownie?
Pozdrawiam
@DianaUczy_pl chcesz oszukiwać konsumentów 😄
Nie chcę oszukiwać konsumentów, chcę zdobyć wiedzę jak to działa na allegro.
Jeśli jednak zedytujesz ofertę tak, by w sztuczny sposób uzyskać wyższy rabat, wykluczymy tę ofertę i Twoje konto z danej edycji kampanii AlleObniżka.
Nie chce edytować oferty w sztuczny sposób, zadałam pytanie gdyż chce wiedzieć co w sytuacji gdy zwiększę aktualną cenę i następnie dojdę do wniosku, że chce ją zmniejszyć to po jakim czasie powinnam ją zmniejszyć aby oznaczenie zmniejszenia procentowego było widoczne?
Powinno (powinno!) to działać w zgodzie z dyrektywą Omnibus, a więc przekreślona cena powinna być najniższą z ostatnich 30 dni przed obniżeniem ceny.
nie oszukiwać - tylko dynamicznie zmieniać ceny w zależności od okoliczności np: ceny złota lub ropy 🙂
@DianaUczy_pl informacje o kampaniach i programach znajdziesz na naszej stronie pomocowej:
- Allegro Ceny
- AlleObniżka
- Gwarancja Najniższej Ceny
- Inne