Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W dalszym ciągu nie otrzymałem od Was @msniezek @cloudcloud @_HolaOla_@mr_oma @la_nika odpowiedzi bo mam dwie różne informację chodzi mi głównie o zmiany po 20 stycznia 🙂
Jak mam wystawione na jednej aukcji 50 x 144 zł to będzie liczone od 144 zł czy od 7200 zł za 10 dni ?
Regulamin
C. Lista Kategorii w których opłata podstawowa jest uzależniona od ceny początkowej [1] Towaru:
"Kolekcje", "Antyki i sztuka".
[1] - Cena początkowa = cena Kup Teraz lub przypadku licytacji cena wywoławcza
Pomoc
Od 144 zł x 50.
@xyz96 nie zgodzę się w regulaminie jest
Cena początkowa = cena Kup Teraz - czyli kup teraz mam 144 zł 🙂
No tak. Będzie naliczone od 144 zł x 50 szt. za 10 dni.
@xyz96 ogólnie to czekam na odpowiedź adminów bo chyba wprowadzasz w błąd 😞
Według teraźniejszego regulaminu
C. Lista Kategorii w których opłata podstawowa jest uzależniona od ceny początkowej [1] Towaru:
"Kolekcje", "Antyki i sztuka".
Cena początkowa
|
Opłata podstawowa
|
---|---|
do 100zł
|
0,05 zł / 10 dni
|
od 100,01 zł do 500 zł
|
0,15 zł / 10 dni
|
powyżej 500,01 zł do 1000 zł
|
0,60 zł / 10 dni
|
powyżej 1000 zł
|
1,00 zł / 10 dni
|
A mam wystawione 500 x 2,30 zł więc według Twojej opinii powinno liczyć mi 1 zł a liczy 0,05 zł więc kto ma rację pomoc czy regulamin ?
@la_nika dzięki, poprawcie w pomocy 🙂 https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/oplaty-i-cenniki/jak-jest-obliczana-oplata-za-wystawienie...
Rozumiem że nie muszę się obawiać że 20 stycznia będę płacił 2,50 zł za wystawienie na 10 dni ?
@kostas11 jasne, poprawimy artykuł z pomocy, dziękuję za Twoją czujność! Jeżeli masz na myśli opłatę za wystawienie przedmiotów, o których pisałeś w tym wątku, to nie osiągniesz maksymalnej ceny i nie będziesz płacił 2,50 zł. Aby opłata tyle wynosiła Twój produkt musiałby kosztować minimum 2500 zł.
@la_nika zbił mnie z tropu wpis z pomocy 🙂
@kostas11 jeszcze raz dziękuję za Twoją czujność! Miło mi poinformować, że wpis w pomocy jest już poprawiony. 🙂