anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak ktoś kupi o 23.59 to allegro chce żebym wysłał następnego dnia mimo że mam ustawione 2 dni?

MAMY ROZWIĄZANIE!
klockiwawa
#8 Zapaleniec#

Sprzedaż na allegro nie jest moim podstawowym przedmiotem działalności, dlatego mam dłuższe czasy wysyłki wybrane, bo nie zawsze mogę wysłać paczkę natychmiast. Co z tego jak allegro zawsze chce żeby wysłać w ciągu 24 godzin. A jak wyśle w ciagu 2 albo 3 dni, tak jak mam wpisane w aukcjach, to mi potem naliczają punkty za nieterminowa wysyłkę. Da się coś z tym zrobić, czy jak zwykle na allegro "nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi?"

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
Football-stock
#13 Ambasador#

Ten płaszcz to motto korpoludków z pomarańczowego dziwaka. Olej te punkty, to i tak nic nie znaczy w momencie jak nie widać naszych ofert a pomarańczowy świr podsuwa klientom jedynie ich partnerów, OSA oraz znajomych Roy'a;)

oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@klockiwawa A jak zdążysz wysłać do północy to jeszcze punkty za wysyłkę tego samego dnia dostaniesz.

oznacz moderatorów
Football-stock
#13 Ambasador#

Bądź prawdziwym Allegro Super Sprzedawcą - wyślij jeszcze przed złożeniem zamówienia;)

oznacz moderatorów
klockiwawa
#8 Zapaleniec#

Znalazłem to kretyńskie ustawienie! 

klockiwawa_0-1732710963778.png

Ale to jest jakiś absurd. No w końcu dlatego się ten portal nazywa absurdo.pl 

Po to ustawiam czas wysyłki żeby używać tego czasu wysyłki.  Gdybym chciał wysyłać tego samego dnia to bym taką opcję wybrał.

Po cholerę mam jeszcze klikać, "tak użyjcie danych które wam wpisałem zamiast podawać czas wysyłki z **piiip**". Do tego klikać co 10 dni, bo przecież raz nie wystarczy, to byłoby za proste!

oznacz moderatorów