anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę usunąć negatywne recenzje? Bo niektóre z nich są zupełnie niewytłumaczalne !

Helios_Design
#8 Zapaleniec

Dzień dobry,

Ostatnio dostałem jedną negatywną opinię i chciałbym ją jak najszybciej usunąć — bo właśnie z tego powodu moją sprzedaż obniżyło się, a to dobra szkoda! Próbowałem skontaktować się z tym kupującym, ale on mi w ogóle nie odpowiada. Całkiem frustrująco:(

Czy ktoś z Was ma jakieś dobre sugestie? Bardzo dziękuję!

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

TechartGSM
#14 Krzewiciel

Nic nie zrobisz, więc przeznacz czas na przyjemniejsze rzeczy...

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Helios_Design  oceny są zgodne z regulaminem, jak nie dogadasz się z kupującymi, to nic nie zrobisz, no i jeszcze jedna sprawa, zwracaj się do kupujących Pan/Pani, bo klienci nie lubią jak  walisz do nich na Ty😉 

oznacz moderatorów

Helios_Design
#8 Zapaleniec

To jest bardzo ciekawe, ale nie jestem w 100% pewien płci tego kupującego — dlatego po prostu będę go nazywał „drogi kupujący”😃 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Helios_Design Co jest niewytłumaczalne?, wszystkie oceny Masz z treścią , taką ocenę może usunąć tylko klient .

oznacz moderatorów

Mido
#12 Orędownik

Allegro ci niczego nie usunie. Wytłumaczenie, niezależnie od okoliczności negatywa:  "Kupujący ma prawo do subiektywnej oceny transakcji". Koniec i kropka. Można jedynie prosić kupującego, ale wiadomo że nie musi.

oznacz moderatorów