anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mogę zgłosić moją firmę jako producent

StudioCreative
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,  Chciałbym się dowiedzieć jak mogę zgłosić swoja firmę jako producenta na allegro.  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@StudioCreative jeśli chodzi o dodanie własnej marki to w tej wypowiedzi Moniki znajdziesz całą instrukcję. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

e-technika_pl
#9 Pomysłodawca

podpinam się pod wątek, czy bez rejestracji znaku towarowego która jest mi zbędna i nie jest gwarancją że jestem producentem tylko że wydałam pieniądze za ochronę nazwy mogę zostać wg Allegro producentem produkując przewody z wtyczkami gdzie miejsca na produkcie na nazwę raczej nie ma lub jest to utrudnione aby coś tam przyklejać a nazwa na opakowaniu wg Allegro to za mało ? proszę o odpowiedź

oznacz moderatorów

Sa_nova

@e-technika_pl jeśli chcesz zgłosić wartość parametru ''producent'' w danej kategorii, to musisz
podać linki do materiałów, które potwierdzają istnienie zgłoszonej wartości - może to być np. strona internetowa producenta, potwierdzenie rejestracji znaku towarowego itp. oraz dodać załączniki, które potwierdzą istnienie zgłaszanej wartości. Może to być np. zdjęcie produktu z widoczną marką/modelem. Po zgłoszeniu przez ten formularz, otrzymasz od nas decyzję czy odrzucamy, czy akceptujemy Twoją sugestię na bazie przesłanych danych.

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów