Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam ustawiona opcje, ze przy zakupie kilku przedmiotów koszt wysyłki ma być najwyższy z tych wszystkich. Podczas zamówienia wychodzi ze klient nie płaci najwyższej wysyłki a podaje ze koszty ustalane są ze sprzedającym i wynoszą 0 zł. Czego nikt nie ustala ze mną nigdy. . Skąd się to bierze?
System chyba na to zezwala by klient sam ustalił sprzedawcy koszt wysyłki bez jego wiedzy .Sam tak kiedyś miałem jak mi z 8 zł za list polecony zmienił na 5,90 zł bo tyle kosztuje znaczek ,ale żeby za darmo .Widocznie uznał że kupując wiele przedmiotów należy mu się promocja w końcu to twój los zależy od jego zadowolenia i jego subtelnej oceny.
@musicsklep_pl To się bierze stąd, że dla niektórych zakupów nie ma wspólnej, takiej samej metody dostawy, wtedy kupujący może wpisać zero zł lub ustalić koszt dostawy ze sprzedawcą.
Zgadza się , może a nawet powinien to ustalić ze sprzedawcą a nie sam decydować. Sprzedawca dla klienta co dużo kupuje też robi ustępstwa ale grzecznie jest najpierw dogadać się a nie samemu decydować.
Dokładnie. A chodzi tu o wysyłki gabarytowe gdzie koszty są spore. Nie 12,99.
Sam kupuję sporo na Allegro. Jakoś nigdy nie zauważyłem takiej opcji, żeby wpisać samemu koszt dostawy - a wiem, że jest taka możliwość. Otrzymuję czasem zamówienia - koszt dostawy 0zł, a nawet nie osiągają min. SMART - chyba będę się musiał im dokładniej przyglądać.