Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient rozwalił mi towar, zwrócił go i wystawił negatywa, stracony smart. Co może zrobić sprzedawca ?
Jeżeli narusza regulamin Allegro to proś o usunięcie: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1aab3926-a59f-4f0a-b91a-ab3d4e469201 inaczej tylko sąd.
Proś na kolanach 🤣
Tak jak napisał LEW433, jeżeli nie narusza regulaminu, nic nie możesz zrobić. Witaj w świecie ocen allegro tak to tutaj działa.
musicman76 załóz kolejne konto jak straciłeś to się za jakiś czas odbuduje ,Allegro ci nie pomoże jedynie sąd .Czasami trafi się taki Trol kupujący ,musisz przywyknąć , głowa do góry są jeszcze inne kanały sprzedaży;))
no można założyć ale znów wszystkie aukcje robić...to kosztuje kupę pracy i czasu... 😞
Pod negatywem możesz wpisać odpowiedź na niego tak by inni widzieli dokładnie za co i w jaki sposób go zarobiłeś .Nie możesz jednak obrażać w nim sprzedawcy w sposób bezpośredni bo ci go usuną.
Nie sprzedawcy tylko kupującego, ja jestem sprzedawcą.
tak jest dużo z tym pracy dobrze jest mieć wspomaganie jakąś integracje ,pomyśl o baselinker lub coś podobnego abyś mógł hurtem wystawiać