Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na stronie ceneo wyświetla się moja wystawiona książka, ale niestety po kliknięciu przechodzi na stronę allegro z informacją ups, - chyba usunęliśmy te stronę - , o dziwo ten sam tytuł wystawiony przez antykwariat tezeusz - droższy o kilkadziesiat złotych przerzuca na allegro bez problemu!!!!, dodam, że dostaję monity od allegro, aby obniżyć cenę bo wtedy podobno sprzedam szybciej co jest bzdurą, co już wiem po kilkunastu latach ze swojego własnego doświadczenia, albo jest kupiec, który chce kupić i kupuje albo nie ma i tyle w temacie, ale jak sprzedać, kiedy allegro robi takie dziwyyy - ups, nie ma!!! a przecież jest. Co zrobiłam zatem źle?
@klown9 Podaj proszę numer oferty i prześlij filmik lub zrzuty ekranu z widokiem opisanej sytuacji.
@klown9 Ty masz wystawione Lokalnie, a tezeusz_pl , ma na "normalnym" Allegro, a to są już dwa różne portale
@klown9 prześlij jeszcze proszę filmik lub zrzuty ekranu z widokiem opisanej sytuacji.
@gdvorek ale po co wam film, to są dwa kliknięcia, wystarczy kliknąć tu: https://www.ceneo.pl/;szukaj-przesta%c5%84+zgrywa%c4%87+milionera+lepiej+nim+zosta%c5%84+thomas+j+st...
a później tu:
do KOGIEL_T@
Dzieki serdeczne, to pewnie wyjaśnia sprawę, bo nie tylko moje oferty z ceneo, nie przerzuca na allegro ale innych "lokalnych":) też niestety nie. Szkoda, bo to jawna granda. :)))