anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak sprzedać coś wystawionego parę dni temu, czego nie pokazuje strona allegro?

klown9
#8 Zapaleniec#

Na stronie ceneo wyświetla się moja wystawiona książka, ale niestety po kliknięciu przechodzi na stronę allegro z informacją ups, - chyba usunęliśmy te stronę - , o dziwo ten sam tytuł wystawiony przez antykwariat tezeusz - droższy o kilkadziesiat złotych przerzuca na allegro bez problemu!!!!, dodam, że dostaję monity od allegro, aby obniżyć cenę bo wtedy podobno sprzedam szybciej co jest bzdurą, co już wiem po kilkunastu latach ze swojego własnego doświadczenia, albo jest kupiec, który chce kupić i kupuje albo nie ma i tyle w temacie, ale jak sprzedać, kiedy allegro robi takie dziwyyy - ups, nie ma!!! a przecież jest. Co zrobiłam zatem źle?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@klown9 Podaj proszę numer oferty i prześlij filmik lub zrzuty ekranu z widokiem opisanej sytuacji.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@klown9  Ty masz wystawione Lokalnie, a tezeusz_pl , ma na "normalnym" Allegro, a to są już dwa różne portale 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@klown9 prześlij jeszcze proszę filmik lub zrzuty ekranu z widokiem opisanej sytuacji.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@gdvorek ale po co wam film, to są dwa kliknięcia, wystarczy kliknąć tu: https://www.ceneo.pl/;szukaj-przesta%c5%84+zgrywa%c4%87+milionera+lepiej+nim+zosta%c5%84+thomas+j+st...

a później tu:

alll.png

oznacz moderatorów

klown9
#8 Zapaleniec#

do KOGIEL_T@

Dzieki serdeczne, to pewnie wyjaśnia sprawę, bo nie tylko moje oferty z ceneo, nie przerzuca na allegro ale innych "lokalnych":) też niestety nie. Szkoda, bo to jawna granda. :))) 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@KOGIEL_T @klown9 jeśli prosimy o dodatkowe informacje to są one nam niezbędne do weryfikacji.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów